Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 12:46

Βορίδης: Αυτοδυναμία ΝΔ και αντϊαριστερή ρητορική

Γράφτηκε από την
Βορίδης: Αυτοδυναμία ΝΔ και αντϊαριστερή ρητορική

Αυτοδυναμία της Ν.Δ. για τη διαφύλαξη της εθνικής ταυτότητας και για την παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ενωση και το ευρώ, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, χρησιμοποιώντας σκληρή Δεξιά και αντι-Αριστερή ρητορική, θυμίζοντας προεκλογική περίοδο της δεκαετίας του 1980, το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας, στο Belvedere.

Ο κ. Βορίδης επέρριψε ευθύνες στον Ανδρέα Παπανδρέου για την καταστροφή της χώρας, για το κακό και διεφθαρμένο κράτος, κάνοντας λόγο για πρασινοφρουρούς και υποστήριξε ότι η Αριστερά αποτελεί κίνδυνο για τις ελευθερίες. Είπε ότι η παράταξή μας υπερασπίζεται την αξία του έθνους κόντρα στις λογικές Διαμαντοπούλου και Ρεπούση και πως θέλει την αυτοδυναμία για να καταργήσει το νόμο Ραγκούση για την ιθαγένεια και για να βγάλει τις κουκούλες από τους κουκουλοφόρους.

Σύντομες ομιλίες απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι βουλευτές, που ζήτησαν την εκλογή ενός Mεσσήνιου, του Αντώνη Σαμαρά στην πρωθυπουργία.


NEWSLETTER