Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012 09:37

Ο υφυπουργός Αθ. Σκορδάς στο συνέδριο της Αμφικτιονίας

Ο υφυπουργός Αθ. Σκορδάς στο συνέδριο της Αμφικτιονίας

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Αθανάσιος Σκορδάς θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στο 9ο συνέδριο της Μεσσηνιακής Αμφικτιονίας, στο Costa Navarino, το Σάββατο 28 Ιουλίου.
Οπως ανακοινώθηκε από την Αμφικτονία, ο Αθανάσιος Ι. Σκορδάς γεννήθηκε στις 18 Νοεμβρίου 1965 στην Καλαμάτα. Είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην Α.Σ.Ο.Ε.Ε.) με ειδίκευση στις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις και μιλά Αγγλικά.
Μέχρι σήμερα ήταν γενικός διευθυντής της Ν.Δ. Επί σειρά ετών εργαζόταν ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Εχει διατελέσει  πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (Π.Σ.Α.Σ.). Υπήρξε εκπρόσωπος των ασφαλιστικών συμβούλων στο υπουργείο Ανάπτυξης, στην Επιτροπή Ιδιωτικής Ασφάλισης, στην Τεχνική Επιτροπή Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης και στη Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή Προσαρμογής του Εθνικού Δικαίου στην Ευρωπαϊκή Οδηγία για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.
Από το 2004 μέχρι το 2009, ο κ. Σκορδάς διετέλεσε γ.γ. Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, γ.γ. Καταναλωτή, και γ.γ. Ελέγχων του υπουργείου Οικονομικών.