Τρίτη, 27 Αυγούστου 2024 08:40

Ξανά κρυφτούλι από Σαμαρά – Σταϊκούρα: Κουβέντα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας

Ξανά κρυφτούλι από Σαμαρά – Σταϊκούρα: Κουβέντα για τα μεγάλα έργα της Μεσσηνίας

 

Αθλητικές υποδομές στο Χατζή, στο πρώην Γυμνάσιο του χωριού, που δεν έχει συλλόγους και παιδιά, εγκαινίασαν χθες το απόγευμα, ο πρώην πρωθυπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Αντώνης Σαμαράς και ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι δύο πολιτικοί δεν έκαναν την οποιαδήποτε αναφορά στα σημαντικά έργα των δρόμων Πύργος – Τσακώνα και Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη που έχουν  καθυστερήσει, ενώ ο υπουργός αδιαφόρησε πλήρως, όταν συνεργείο τοπικού καναλιού του ζήτησε δήλωση για τους δρόμους  που η Μεσσηνία περιμένει εδώ και χρόνια και ουσιαστικά δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το έργο που εγκαινιάστηκε, υλοποιήθηκε από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”, διευθύνων σύμβουλος των οποίων είναι ο Θανάσης Γιάνναρης, με καταγωγή από το Χατζή. Αφορά τη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου και γηπέδων 5Χ5 ποδοσφαίρου και μπάσκετ, καθώς και παιδικής χαράς, στο προαύλιο του πρώην σχολείου.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο Θαν. Γιάνναρης, ο υπουργός Υποδομών και ο Αντ. Σαμαράς (έπιασε βροχή τη στιγμή του χαιρετισμού του).