Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 13:58

Ετοιμάστηκαν οι σάκοι με το εκλογικό υλικό (βίντεο)

Ετοιμάστηκαν οι σάκοι με το εκλογικό υλικό (βίντεο)

Τους εκλογικούς σάκους για τις εκλογές της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου ετοίμασαν χθες οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Για το λόγο αυτό οι υπηρεσίες του 4ου ορόφου στην Π.Ε. δε λειτούργησαν. Αργά το μεσημέρι, αυτοκίνητα των δήμων του νομού παρέλαβαν τους σάκους και τους μετέφεραν στις έδρες τους.

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



 

Στη Μεσσηνία την Κυριακή οι πολίτες θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε 465 εκλογικά τμήματα, ενώ θα λειτουργεί και ένα τμήμα ετεροδημοτών για τη Β’ Αθήνας, στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας (στην οδό Λυκούργου). Για τους Μεσσήνιους ετεροδημότες θα λειτουργήσουν 12 εκλογικά τμήματα, 10 αμιγή και 2 μικτά. Τα 8 θα βρίσκονται στην Αθήνα, στο Αιγάλεω, ένα στην περιοχή του Πειραιά και ένα στη Θεσσαλονίκη. Τα δύο μικτά αφορούν: Το ένα με 67 εγγεγραμμένους Θεσσαλονίκη - Ημαθία - Πιερία - Σέρρες και το άλλο με 49 εγγεγραμμένους Πάτρα - Ζάκυνθο - Ηλεία - Κεφαλλονιά.

Στο Δήμο Καλαμάτας θα λειτουργήσουν 121 εκλογικά τμήματα: 93 στη Δημοτική Ενότητα Καλαμάτας, 8 στη Δ.Ε. Αριος, 11 στη Δ.Ε. Αρφαρών και 9 στη Δ.Ε. Θουρίας.

Γ.Σ.