Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 19:16

Συνάντηση διοίκησης και εργαζομένων του Νοσοκομείου Μολάων με την Τζανετέα

Γράφτηκε από την

Την πρόθεση της περιφέρειας Πελοποννήσου, να ενισχύσει και να συμβάλει στην αναβάθμιση, κυρίως των κτιριακών υποδομών του νοσοκομείου Μολάων, διαβεβαίωσε τη διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου, η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Ντία Τζανετέα, που επισκέφτηκε σήμερα την νοσηλευτική μονάδα, συνοδευόμενη από τεχνικό κλιμάκιο της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Η αντιπεριφερειάρχης κατά τη συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Δημήτρη Παναγόπουλο, καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, τόσο με την έλλειψη προσωπικού, όσο και κτιριακών υποδομών.

Από την πλευρά της η κ. Τζανετέα σε δηλώσεις της, επισήμανε την σημαντική και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται στο νοσοκομείο Μολάων, χάρις στον υπερβάλλοντα ζήλο του προσωπικού και τόνισε ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου, δύναται να βοηθήσει στο τομέα των κτιριακών υποδομών με την τεχνογνωσία που διαθέτει, αλλά και με τη βοήθεια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης που διαχειρίζεται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ