Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2011 15:03

Συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Τρίπολη

Γράφτηκε από την


Τώρα πρέπει να παρέμβει ο λαός.
Με την πάλη του, την οργάνωσή του,
με εκλογές

Το ΚΚΕ  με τη συγκέντρωσή του, την Πέμπτη 16 Ιούνη, στις 20:00 μπροστά από το Μαλλιαροπούλειο (πλατεία Πετρινού) στην Τρίπολη και σε άλλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει την απάντησή του στα παιχνίδια και  τους εκβιασμούς της κυβέρνησης και της ΝΔ. Ο στόχος τους είναι να αλυσοδέσουν το λαό με κάθε τρόπο και να τον οδηγήσουν υποταγμένο στο βάραθρο της πτώχευσης, προστατεύοντας τα συμφέροντα και την εξουσία των μονοπωλίων. Καμιά αυταπάτη δεν επιτρέπεται. Κανένας εκφοβισμός δεν πρέπει να περάσει.
Τώρα ο λαός πρέπει να εμπιστευτεί το ΚΚΕ που αποδεδειγμένα του είπε την αλήθεια. Ανεξάρτητα αν συμφωνεί σε όλα μαζί του, είναι επιτακτική ανάγκη να συμπορευτεί μαζί του για να αποκρούσουμε τα αντιδραστικά σενάρια, τη νέα βάρβαρη επιδρομή.
Καμιά εμπιστοσύνη, κανένας φόβος σε όσα λένε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και τα άλλα κόμματα της πλουτοκρατίας. Αλλάζουν προσωπείο για να παγιδεύσουν το λαό, δεν αλλάζουν δρόμο. Γίνονται πιο επιθετικοί σε βάρος του λαού. Η κρίση στην ευρωζώνη βαθαίνει. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν αντιμετωπίζεται με αυταπάτες και συναίνεση. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για το λαό. Να κάνει αποφασιστικό άλμα μπροστά. Να απεγκλωβιστεί πολιτικά και ιδεολογικά από τα κόμματα του συστήματος και της ΕΕ. Λύση υπάρχει μόνο με οργανωμένο, αποφασισμένο λαό, μαζί με το ΚΚΕ.
Ο λαός μπορεί να αποκρούσει τη νέα βάρβαρη επίθεση συσπειρωμένος, παλεύοντας για πραγματικά ριζικές αλλαγές, για ανατροπή της εξουσίας και κυριαρχίας των μονοπωλίων και αποδέσμευση από την ΕΕ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ  ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ  ΠΕΤΡΙΝΟΥ

Ν.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ