Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 13:48

Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Γιώργος Μπουλούκος;

Γράφτηκε από την
Μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο Συμπαραστάτης του Πολίτη Γιώργος Μπουλούκος;

Την έντονη αντίδραση τριών βουλευτών έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου Γιώργος Μπουλούκος έχει κληθεί από το γ.γ. της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολίακο ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του Πάυλου Φύσσα.

 

Σε κοινή δήλωσή τους, οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος (Αρκαδίας), Γιάννης Μανιάτης (Αργολίδας) και Λεωνίδας Γρηγοράκος (Λακωνίας), επισημαίνουν: 

«Προκαλεί αλγεινή εντύπωση η αποκάλυψη ότι ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, Γ.Μπουλούκος, σχετίζεται άμεσα με την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής και προσωπικά με τον αρχηγό της, τον οποίο έχει κληθεί να υπερασπιστεί στο δικαστήριο. Οι πολίτες της Πελοποννήσου προσδοκούν από τον κ.Μπουλούκο να υπερασπισθεί τα δικά τους έννομα συμφέροντα και να συμπαρασταθεί στους επαγγελματίες και στις επιχειρήσεις της περιοχής, και όχι φυσικά στις ανομίες εγκληματιών που έχουν αναλάβει την ευθύνη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και έχουν προπηλακίσει εντός της αιθούσης του Κοινοβουλίου και τον τότε Γραμματέα της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ι.Μανιάτη. Καλούμε τον Περιφερειάρχη να τον ανακαλέσει άμεσα από τη θέση του, στην οποία διορίσθηκε με τη σύμφωνη γνώμη της παράταξης της ΧΑ στην Περιφέρεια. Αν ο κ. Μπουλούκος ξεπληρώνει “γραμμάτια” στην εν λόγω παράταξη, οι Πελοποννήσιοι πάντως πληρώνουν φόρους για τη στελέχωση ενός κατεξοχήν δημοκρατικού θεσμού με δημοκράτες πλήρους απασχόλησης».

Απάντηση Γ. Μπουλούκου

Με αφορμή την παραπάνω ανακοίνωση των 3 βουλευτών, αλλά και σχετικού δημοσιεύματος της "Εφημερίδας των Συντακτών" ο Γιώεργος Μπουλούκος επισημαίνει:

Σχετικά με τις συκοφαντικές αναφορές που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών και αφορούν την οικογενειακή, επαγγελματική και πολιτική μου πορεία δηλώνω: 

«Τόσο η οικογενειακή μου Ιστορία και παράδοση αγώνων για την Δημοκρατία, όσο και η υποδειγματική, αταλάντευτη και ασυμβίβαστη προσωπική μου διαδρομή και προσήλωση στις δημοκρατικές αξίες και αρχές, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε κανέναν συκοφάντη με υπονοούμενα να σπιλώνει το όνομά μου. Ντροπή σας…!!!

Σε όλους όσους ενοχλούνται, από όπου και αν αυτοί προέρχονται, για την αγωνιστική μου δράση ως Αντιπρόεδρος του ΔΣΑ, τους διαμηνύω ότι θα συνεχίσω πρωτοστατώντας να αγωνίζομαι ακόμη πιο δυναμικά για τα δίκαια αιτήματα του πρώτου επιστημονικού συλλόγου της Χώρας μας και όλων των συναδέλφων μου.» 


NEWSLETTER