Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2018 09:21

Τα πρώτα ονόματα του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία

Τα πρώτα ονόματα του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία

 

Τα πρώτα ονόματα που προτείνονται για υποψήφιοι βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής στη Μεσσηνία, ακούστηκαν στο προχθεσινό διευρυμένο Νομαρχιακό Συμβούλιο που συνήλθε στην Καλαμάτα.

Τα πρόσωπα που ακούστηκαν, είναι οι Παναγιώτης Αλευράς, Μενέλαος Γερονικολός, Τάκης Αναστόπουλος, Ευγενία Κουτσοσταθοπούλου, Γιώτα Σβερκούνου - Τσαούση, Γιάννης Πάζιος, Γιώργος Κατσούλης και Αρις Αλεξόπουλος.

Επισημάνθηκε ότι στην κατάθεση προτάσεων για υποψηφίους θα συμμετέχουν και οι Τοπικές Οργανώσεις, κυρίως με πρόσωπα από τις κοινωνίες των περιοχών τους. Αναφέρθηκε πως η επιλογή των υποψηφίων βουλευτών θα πρέπει να είναι μείξη παλιού και νέου, να καλύπτει γεωγραφικά το νομό και επαγγελματικούς χώρους.

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έγινε καταγραφή της υπάρχουσας κατάστασης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και τους δήμους της Μεσσηνίας και εκφράστηκαν απόψεις για το αν οι υποψήφιοι πρέπει να είναι στελέχη του Κινήματος ή να είναι πρόσωπα που θα συγκροτούν συνεργασίες. Εγινε γνωστό ότι το ΚΙΝΑΛ θα οργανώσει εκδηλώσεις για την αυτοδιοίκηση και στη Μεσσηνία το επόμενο διάστημα, ενώ συμφωνήθηκε για το Δήμο Καλαμάτας να υπάρξει συζήτηση και με τους νυν δημοτικούς συμβούλους Θόδωρο Μπρεδήμα και Γιάννη Χριστόπουλο.

Στη συνεδρίαση τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Ανατολική Αττική κι εκφράστηκε η συμπαράσταση και του τοπικού ΚΙΝΑΛ στους πληγέντες.

Γ.Σ.