Τρίτη, 03 Απριλίου 2012 20:41

Σκληρή απάντηση ΣΥΡΙΖΑ σε Βορίδη

Γράφτηκε από την

Μας δημιουργεί αλγεινή εντύπωση ότι μια παράταξη που αυτοπροσδιορίζεται ως «φιλελεύθερη», υιοθετεί και υποκλίνεται στο εμφυλιοπολεμικό, μισαλλόδοξο και άκρως επικίνδυνο για τη δημοκρατία κήρυγμά του στη συγκέντρωση της Ν.Δ. στην Καλαμάτα και τον οχετό λάσπης που εκτόξευσε εναντίον της Αριστεράς.

Η θρασύτητά του δεν έχει όρια. Κατηγορεί την αριστερά για ολοκληρωτισμό ο άνθρωπος που έχει διατελέσει Γενικός Γραμματέας της Νεολαίας της Ε.Π.ΕΝ., κόμματος, το οποίο είχε ιδρύσει μέσα από την φυλακή ο έγκλειστος επικεφαλής της Χούντας των Συνταγματαρχών Γεώργιος Παπαδόπουλος, πόστο στο οποίο παρέμεινε μέχρι το 1990. Μιλά για βία ο άνθρωπος που κυκλοφορούσε στα Πανεπιστήμια με το τσεκούρι στο χέρι, στο ζενίθ της τραμπούκικης φασιστικής δράσης του. Δράση την οποία χαρακτήρισε απλά ως έναν ακτιβισμό σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Βήμα». Μιλά για μια άλλη Ελλάδα ο άνθρωπος που ψήφισε και τις δύο φορές τα επαίσχυντα μνημόνια, που οδήγησαν χώρα και εργαζόμενους στο απόλυτο χάος.

Τέτοιου είδους παραληρήματα είμαστε σίγουροι ότι θα συνταντήσουν την αποδοκιμασία ακόμη και των ψηφοφόρων της ΝΔ που δεν θέλουν να επιστρέψει η χώρα στην εποχή του άκρατου αντιαριστερού και αντικομμουνιστικού ζόφου. Οι ευθύνες του κ. Σαμαρά είναι τεράστιες για αυτά τα εμετικά, αντιαριστερά παραληρήματα του τσεκουροφόρου υπουργού του.

Η Αριστερά αγωνίστηκε και μάτωσε για τις ελευθερίες και τα δημοκρατικά δικαιώματα του ελληνικού λαού, κάτι το οποίο έχει καταγραφεί ιστορικά.

Κίνδυνο για την ελευθερία και τη δημοκρατία αποτελούν οι πρακτικές του κ. Βορίδη και των ομοϊδεατών του. Αυτών που μετατρέπουν ταχύτατα την Ελλάδα σε Μπαγκλαντές και γυρίζουν τα κατοχυρωμένα δικαιώματα του ελληνικού λαού δεκάδες χρόνια πίσω.