Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 17:59

Ανεξάρτητη ευρεία υποψηφιότητα θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στην Καλαμάτα

Ανεξάρτητη ευρεία υποψηφιότητα θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στην Καλαμάτα

Ανεξάρτητη ευρεία υποψηφιότητα αναμένεται να υποστηρίξει το Κίνημα Αλλαγής στο Δήμο Καλαμάτας.

Αυτό επιβεβαιώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, σε συνεδρίαση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στη Μεσσηνία, στη σχετική συζήτηση που έγινε μεταξύ των μελών. Η απόφαση πρόκειται να ληφθεί το επόμενο διάστημα, όταν και θα έχει οριστικοποιηθεί η εικόνα των υποψηφίων δημάρχων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, καθώς για την ώρα παραμένει σε εκκρεμότητα η περίπτωση της υποψηφιότητας του Βασίλη Τζαμουράνη, λόγω ασυμβίβαστου.

Τοπικά στελέχη και μέλη του ΚΙΝΑΛ βλέπουν θετικά τις υποψηφιότητες του Βασίλη Τζαμουράνη, του Βασίλη Κοσμόπουλου και της Τόνιας Κουζή και δεν αποκλείεται πρόσωπα που πρόσκεινται στο Κίνημα να είναι υποψήφιοι σύμβουλοι και στους τρεις.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκε και η επιλογή προσώπων που θα είναι υποψήφιοι σύμβουλοι με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιάννη Μπουντρούκα.

Για τους υπόλοιπους δήμους της Μεσσηνίας οι Συντονιστικές Επιτροπές του ΚΙΝΑΛ θα συζητήσουν και θα κάνουν τις εισηγήσεις τους για τους υποψηφίους δημάρχους που θα υποστηριχθούν. Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, στο Δήμο Μεσσήνης επικρατέστερη είναι η στήριξη στον Γιώργο Τσώνη και στο Δήμο Πύλου - Νέστορος στον Ηλία Κανάκη.

Γ.Σ.