Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012 12:08

Χρυσαυγίτες σε ρόλο επιθεωρητή εργασίας

Γράφτηκε από την
Χρυσαυγίτες σε ρόλο επιθεωρητή εργασίας

Επιθεώρηση -σε ρόλο επόπτη εργασίας- έκαναν στη ΒΙΠΕ Καλαμάτας μέλη της Χρυσής Αυγής προκείμενου να διαπιστώσουν αν απασχολούνται στις επιχειρήσεις αλλοδαποί. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε επιχειρηματίας της ΒΙΠΕ στην "Ε" κουστουμαρισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής ζητούσαν τις καταστάσεις των εργαζομένων για να δουν αν απασχολούνται μετανάστες. Ο γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής Καλαμάτας Λυκούργος Αλευράς -μιλώντας στην "Ε"- επιβεβαίωσε την επίσκεψη στη ΒΙΠΕ λέγοντας ότι είπαν στους επιχειρηματίες να προτιμούν Ελληνες εργαζόμενους, διέψευσε όμως τη συμμετοχή μελών της Χρυσής Αυγής σε δυο επεισόδια με αλλοδαπούς. Σύμφωνα με καταγγελίες στην "Ε" επεισόδιο συμπλοκής Πακιστανών και Ελλήνων σημειώθηκε στη 2η πάροδο Μανιακίου, μεταξύ της Λεΐκων και του Κουφού τις Ελιές, προχθές το βράδυ.

Στο δεύτερο συμβάν που μας καταγγέλθηκε, γίνεται λόγος για επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε παλιό κτήριο, εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο Μαλεύρη, νότια των σιδηροδρομικών γραμμών της Καλαμάτας, με στόχο να βρουν και να χτυπήσουν αλλοδαπούς. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αστυνομία χθες προκειμένου να προλάβει τη δράση  της Χρυσής Αυγής έκανε έφοδο σε σπίτι όπου διέμεναν παράνομα 16 υπήκοοι Μπαγκλαντές.

Ανακοινώσεις για τη δράση της Χρυσής Αυγής εξέδωσαν οι οργανώσεις της Μεσσηνίας του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.


NEWSLETTER