Δευτέρα, 01 Ιουνίου 2020 19:40

Περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου

Γράφτηκε από την
Περιοδείες του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου


Περιοδείες πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Σταθμούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή την πρόσφατη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Μεταξύ των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών που επισκέφτηκαν τα κλιμάκια του ΚΚΕ ήταν και αυτές της Καλαμάτας, των Γαργαλιάνων, της Κυπαρισσίας και της Πύλου. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι εκπρόσωποι του κόμματος συνομίλησαν με δεκάδες πυροσβέστες ενημερώνοντάς τους για τις θέσεις του ΚΚΕ για την Πυροσβεστική Υπηρεσία, καθώς και για τις παρεμβάσεις του στη Βουλή.
Σε πολλές από τις περιοδείες, αναφέρει η ίδια ανακοίνωση, έγινε αναλυτική συζήτηση για τα προβλήματα των πυροσβεστών “μιας και -όπως φαίνεται- συνεχίζονται και φέτος τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζαν το προσωπικό της Πυροσβεστικής όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ιδιαίτερα αναφέρθηκαν στις ελλείψεις υλικών, μέσων και οχημάτων, στα σοβαρά κενά σε προσωπικό που δεν καλύπτονται από τις τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης, στα προβλήματα με τις μεταθέσεις κ.α.”.
Τα στελέχη του ΚΚΕ “τους ενημέρωσαν ότι βρίσκονται στο πλευρό των πυροσβεστών σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους και κατέγραψαν όλα τα σοβαρά προβλήματα για να αναδειχθούν στη Βουλή καθώς και στα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια” καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


NEWSLETTER