Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013 19:31

Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο

Γράφτηκε από την
Σύσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ για την Αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο

Σύσκεψη εργασίας για αυτοδιοικητικά θέματα που  αφορούν και στην περιοχή της Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Εργατικό Κέντρο Τρίπολης στις 3 Φεβρουαρίου. Ακολουθεί το κείμενο της πρόσκλησης από τον το τμήμα Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ:

"Σε συνέχεια της συγκρότησης του Τμήματος Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ στην Αθήνα και με βάση την κατάληξη για διενέργεια 13 περιφερειακών συσκέψεων του Τμήματος Αυτοδιοίκησης (συσκέψεις σε κάθε περιφέρεια) στις αρχές του 2013, διοργανώνουμε την αντίστοιχη σύσκεψη στην Πελοπόννησο.

Η σύσκεψη εργασίας του Τμήματος Αυτοδιοίκησης, θα γίνει στην Τρίπολη την Κυριακή 3-2-2013 ώρα 10.00 π.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Τρίπολης.

Σκοπός της σύσκεψης είναι αφενός ο συντονισμός των αυτοδιοικητικών μας δυνάμεων με στόχο την μεγιστοποίηση, της παρέμβασής μας στις τοπικές κοινωνίες, στα τοπικά θέματα και για την αντιμετώπιση των κρίσιμων πολιτικών προβλημάτων στην αυτοδιοίκηση και αφετέρου η εκλογή συντονιστικών οργάνων στην Περιφέρεια για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η σύσκεψη αφορά την τοπική και περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και καλούνται να συμμετάσχουν σ’ αυτήν τα μέλη, οι φίλοι και οι συνεργαζόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ:

  • Οι εκλεγμένοι στην Αυτοδιοίκηση, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.λ.π.

  • Οι υποψήφιοι στα όργανα της Αυτοδιοίκησης και όσοι ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε αυτήν.

  • Οι εργαζόμενοι στην Αυτοδιοίκηση.

  • Οι υπεύθυνοι αυτοδιοίκησης των ΝΕ.

Παρακαλούνται οι Τοπικές-Συντονιστικές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ όλων των Δήμων της Περιφέρειας να ειδοποιήσουν τους συντρόφους που δραστηριοποιούνται στην Αυτοδιοίκηση στους ΟΤΑ της περιοχής τους, για την σύσκεψη.

Σύντομα θα αποσταλεί ντοσιέ του Τμήματος Αυτοδιοίκησης για τις εργασίες της σύσκεψης.

Η Γραμματεία του Τμήματος Αυτοδιοίκησης ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

 

 


NEWSLETTER