Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020 17:00

ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων - Κυπαρισσίας - Φιλιατρών: Καταγγέλλει τις συλλήψεις που έγιναν στις 6 Δεκεμβρίου

Γράφτηκε από την

Η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαργαλιάνων, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών με ανακοίνωσή της καταγγέλλει τις συλλήψεις που έγιναν στις 6 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Σήμερα που οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ σε συνάρτηση με την καταστολή και τη βία λεηλατούν τα δικαιώματά μας, τις ανάγκες μας, με αποτέλεσμα να βάζουν σε κίνδυνο την υγεία μας και κατά συνέπεια τις ζωές μας. Τώρα που οι πολιτικές τους πρακτικές πυροβολούν και την ίδια τη δημοκρατία, εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να σιωπήσουμε. Δεν έχουμε δικαίωμα να μας φοβίσουν τα πρόστιμά τους, οι συλλήψεις και οι δίκες. Θα τιμούμε τις μνήμες των νεκρών μας και θ’ αγωνιζόμαστε με στόχο την ανατροπή τους. Με στόχο την κατάργηση του διεφθαρμένου κόσμου τους.
Καταγγέλλουμε τις 3 συλλήψεις των συντρόφων μας στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 6/12, καθώς και κάθε σύλληψη αγωνιστών στις 6/12 ανά την Ελλάδα. Απαιτούμε την απόσυρση όλων των κατηγοριών που τους έχουν επιβληθεί.
Δεν φοβόμαστε. Δεν θα σταματήσουμε. Θα είμαστε πάντα απέναντί τους, σε μια κινηματική εγρήγορση. Την οποία θα βιώσει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και κάθε συνοδοιπόρος της".