Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2013 12:31

Με επιτυχία ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ στους Μολάους

Γράφτηκε από την
Με επιτυχία ο προσυνεδριακός διάλογος του ΠΑΣΟΚ στους Μολάους

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, στους Μολάους, ανοιχτή συνέλευση μελών και φίλων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάνω στα κείμενα του Καταστατικού – Διακήρυξης, των Πολιτικών Θέσεων και του Εθνικού Σχεδίου Ανασυγκρότησης, ενόψει του 9ου Καταστατικού Συνεδρίου του Κινήματος, που θα διεξαχθεί από 28 Φεβρουαρίου ως και 3 Μαρτίου 2013.

Συμμετείχαν από μέρους της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου ( ΚΟΕΣ ) το μέλος Στέφανος Μιχαλάκος, ο Βουλευτής Λακωνίας του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Συνεδρίου και μέλος ΚΟΕΣ Ηλίας Στρατηγάκος και το Μέλος της ΝΟΕΣ Νίκος Κουφός.

Αναπτύχθηκε δημιουργικός και εποικοδομητικός διάλογος και κατατεθήκαν οι απόψεις για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση, το ρόλο του ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις και την προοπτική του ως ιστορικού πολιτικού φορέα διαχρονικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Παράταξης, η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με τις μεγάλες στιγμές και τις καλύτερες περιόδους της Ελλάδας και του ελληνισμού. Μεταξύ των άλλων συζητήθηκε η αναγκαιότητα της συμμετοχής της νέας γενιάς, ώστε να ενισχυθεί και να θωρακισθεί το Δημοκρατικό πολίτευμα το οποίο για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση τίθεται σε αμφισβήτηση από ανθρώπους και σχηματισμούς που δεν το πιστεύουν.

Όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και οι τοποθετήσεις επεξεργάζονται από τη ΝΟΕΣ και θα αποσταλούν στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου.

 

 

Από τη Γραμματεία της ΝΟΕΣ Λακωνίας

 


NEWSLETTER