Σάββατο, 20 Απριλίου 2013 18:58

Ξεκίνησαν οι πολιτικές συγκεντρώσεις στη Μεσσήνη υπό το βλέμμα της Αστυνομίας (βίντεο)

Γράφτηκε από την

Με... έκτακτη πορεία μελών του ΚΚΕ από τον Αγιάννη στην πλατεία της Μεσσήνης ξεκίνησαν οι σημερινές συγκεντρώσεις στο Νησί.

Αυτή την ώρα η πορεία του ΚΚΕ συνεχίζεται περιμετρικά της πλατείας με συνθήματα κατά του φασισμού και του ρατσισμού, ενώ παράλληλα μέλη της Αντιφασιστικής Κίνησης έχουν ήδη ξεκινήσει τη δική τους συγκέντρωση στη μικρή πλατεία φωνάζοντας και αυτή με τη σειρά τους αντιφασιστικά συνθήματα (δείτε βίντεο εδώ).

Από την άλλη πλευρά σε μισή περίπου ώρα αναμένεται να ξεκινήσουν τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεσσήνη στην οδό Μερλοπούλου. Ηδη στο σημείο βρίσκεται οι βουλευτές Δημήτρης Κουκούτσης, Ηλίας Κασιδιάρης και Στάθης Μπούκουρας. Από το χώρο των γραφείων ακούγεται μουσική και εμβατήρια ουσιαστικά ως κάλεσμα στα εγκαίνια. Παρόντα είναι ήδη αρκετά μέλη του Συνδέσμου από τη Μεσσηνία και τη Λακωνία. (δείτε βίντεο εδώ).

Ολες οι παραπάνω εκδηλώσεις πραγματοποιούνται υπό την έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο έντασης. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ως βασικό σκοπό να διατηρήσουν σε ασφαλή απόσταση τα άτομα των συγκεντρώσεων για την αποφυγή επεισοδίων.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.