Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 11:55

Ξεκίνησε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

Γράφτηκε από την
Ξεκίνησε η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα (φωτογραφίες)

Ξεκίνησε πριν λίγη ώρα η περιοδεία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Καλαμάτα.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνοδευόμενος από τον βουλευτή Μεσσηνίας Αλέξη Χαρίτση, τους πρώην βουλευτές Γιώτα Κοζομπόλη και Πέτρο Κωνσταντινέα, τοπικά στελέχη και φίλους του κόμματος  περπάτησαν στο Ιστορικό Κέντρο και στον κεντρικό άξονα της πόλης συνομιλώντας με επαγγελματίες και πολίτες για την κοινωνικοοικονομική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας στο Ιστορικό Κέντρο ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας Γιώργο Εγγλέζο, ο οποίος του παρουσίασε την δ΄'υσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επαγγελματίες. Ενδεικτικά του έδειξε λογαριασμό ρεύματος από τον ναό του Αγίου Κωνσατνατίνου των εμπόρων, όπου προηγούμενος λογαριασμός ήταν 50 ευρώ και ο τελευταίος ξεπέρασε τα 800 ευρώ!

Στην συνέχεια ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στη Μικρομάνη, όπου θα συναντήσει αγρότες και άλλους κατοίκους της περιοχής και θα συνομιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ έπειτα θα επιστρέψει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για να κάνει απολογιστικές δηλώσεις στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.


NEWSLETTER