Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2023 08:29

Ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ στη Μεσσηνία: Ο Ανδρουλάκης αποφασίζει για υποψηφιότητες Πάζιου - Κατσούλη

Γράφτηκε από τον

 

Δύο άνδρες και τρεις γυναίκες φέρονται ως σίγουρες υποψηφιότητες για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Μεσσηνίας, που είναι υπό κατάρτιση για τις επερχόμενες εκλογές.

Σύμφωνα με την ενημέρωσή μας, μεγαλύτερος προβληματισμός στη Μεσσηνία φαίνεται να υπάρχει για τους άνδρες, ενώ ως σίγουροι υποψήφιοι θεωρούνται: Ο επιχειρηματίας Μενέλαος Γερονικολός, στέλεχος του κινήματος. Ο δικηγόρος Περικλής Ξηρογιάννης, τέως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Η Νάγια Βεργοπούλου, πολιτικός μηχανικός, κόρη του παλιού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην δημάρχου Κορώνης Δημήτρη Βεργόπουλου. Η δικηγόρος Αριστέα Καζάκου, από την Κυπαρισσία. Η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Πιέρρου, που ήταν υποψήφια και το 2019.

Από κει και πέρα τα ονόματα που ακούγονται, είναι: Η περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Λυμπεροπούλου. Ο φωτογράφος - σκηνοθέτης Σπύρος Πώρος. Ο τραπεζοϋπάλληλος Παναγιώτης Αδαμόπουλος, στέλεχος και συνδικαλιστής της Τράπεζας Πειραιώς. Ο οικονομολόγος Γιάννης Διονυσόπουλος, στενός συνεργάτης της αείμνηστης προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Οσον αφορά τους Γιάννη Πάζιο και Γιώργο Κατσούλη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος των οποίων τα ονόματα “έπαιζαν” δυνατά παλιότερα, ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης είναι που θα  αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος ο ένας από τους δύο.

Γ.Σ.