Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014 21:07

Τρίπολη: Σκανδαλίδης κατά της δημιουργίας κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου

Τρίπολη: Σκανδαλίδης κατά της δημιουργίας κόμματος από το Γιώργο Παπανδρέου

«Πολύ κακή υπηρεσία προσφέρουν μερικοί που σπρώχνουν τον κ. Παπανδρέου να κάνει κόμμα ή οτιδήποτε άλλο. Μακάρι τον Γιώργο Παπανδρέου να τον φωτίσει ο Θεός, ώστε να μην κάνει αυτά που τον συμβουλεύουν οι λάθος άνθρωποι».

Την πιο πάνω δήλωση έκανε ο Κώστας Σκανδαλίδης, στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το ΠΑΣΟΚ στην Τρίπολη, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου.

Στη σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι «από την εκδήλωση προέκυψε ένας γόνιμος διάλογος για τις τρέχουσες εξελίξεις που προβληματίζουν την κοινωνία αλλά τέθηκε και το θέμα των διεργασιών που θα οδηγήσουν στη σύσταση της Δημοκρατικής Παράταξης».

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Κώστα Σκανδαλίδη, μίλησε και ο Παντελής Καψής, ως μέλος του συντονιστικού οργάνου του συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης, ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βαγγέλης Γιαννακούρας και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην ίδια ανακοίνωση προστίθεται ότι «το μήνυμα που εστάλη από τους ομιλητές ήταν η ανάγκη για συσπείρωση και η ειλικρινής διάθεση για μία εκ βάθρων ανασύσταση του ΠΑΣΟΚ - Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, με λειτουργική μορφή και δυνατή προοπτική στην πολιτική σκηνή που θα οδηγήσει την χώρα μας σε ένα καλύτερο μέλλον απαλλαγμένο από τις μνημονιακές υποχρεώσεις».

Από την πλευρά του, ο Π. Καψής δήλωσε ότι «η χώρα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή ύστερα από πέντε χρόνια πολύ σκληρών θυσιών. Πρέπει να διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα. Αν εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μπορούμε να προσβλέπουμε σε πολύ καλύτερες μέρες για την ελληνική οικονομία», ενώ για τον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε πως «δεν μπορεί να υποστηρίζει ότι θα σκίσει το μνημόνιο, την στιγμή που θα συνεχίσει να παίρνει λεφτά από την Ευρώπη μέσω της δανειακής σύμβασης. Αυτή η κίνηση θα μας οδηγήσει να αφήσουμε στον αέρα όλα όσα έχουμε πετύχει από το 2012 μέχρι σήμερα. Εάν δεν μπορέσουμε να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πάμε σε εκλογές, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει πρώτο κόμμα, οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες».