Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2015 12:30

Υποψήφιος με το κόμμα Παπανδρέου στη Μεσσηνία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας

Υποψήφιος με το κόμμα Παπανδρέου στη Μεσσηνία ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημ. Δρούτσας

Υποψήφιος βουλευτής στη Μεσσηνία με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.

Ο κ. Δρούτσας ανήκει στο στενό περιβάλλον του Γιώργου Παπανδρέου, στην κυβέρνηση του οποίου είχε αναλάβει υπουργός, ενώ στις ευρωεκλογές του 2009 ήταν στη 10η θέση του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ χωρίς όμως να εκλεγεί. Στη συνέχεια όμως μετά την παραίτηση του Σταύρου Λαμπρινίδη εξελέγη ευρωβουλευτής ως πρώτος επιλαχών.

Οσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα του ψηφοδελτίου του κόμματος Παπανδρέου στη Μεσσηνία σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται οι υποψηφιότητες του πρώην αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και πρώην δημάρχου Αρφαρών Γιάννη Αργυράκη, του επιχειρηματία Μενέλαου Γερονικολου, ενώ υποψήφιοι αναμένεται επίσης να είναι η Δήμητρα Μανέτα, ο Δημήτρης Καραΐσκος και ο Αρης Αελεξόπουλος.

Ερωτηματικό παραμένει ακόμα η εκλογική περιφέρεια (Μεσσηνία, Αρκαδία ή όπου αλλού κληθεί από τον Γ. Παπανδρέου) στην οποία θα είναι υποψήφιος ο Τάσος Αποστολόπουλος, ενώ ενδέχεται να υπάρξει τελευταία στιγμή και ένα ακόμα πρόσωπο - έκπληξη, που έχει διατελέσει και αυτός υπουργός σε κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ.