Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015 16:46

Απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά

Απεργιακή συγκέντρωση για την Πρωτομαγιά διοργανώνει το ΠΑΜΕ Μεσσηνίας την Παρασκευή 1η Μαΐου στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας στις 10 το πρωί. 

"Ο κόσμος δεν έχει τίποτα να περιμένει από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Απλώς η σκυτάλη άλλαξε χέρια, δεν έγινε κάτι άλλο" σχολίασε ο Παναγιώτης Κουφαλάκος, ζητώντας παράλληλα άσυλο για όλους τους πρόσφυγες, έγγραφα για να ταξιδέψουν όπου αυτοί θέλουν και νομιμοποίηση όσων ζουν και έχουν αναπτύξει δεσμούς με τη χώρα. 

Ο Βαγγέλης Λαμπρόπουλος στη συνέχεια μίλησε για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Συγκεκριμένα θα γίνει: σήμερα επίσκεψη - περιοδεία στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας, στο σούπερ μάρκετ "Λάμπος", στα σούπερ μάρκετ της Μεσσήνης. Αύριο περιοδεία στις τράπεζες, στα σούπερ μάρκετ της Καλαμάτας και στις 8 μ.μ. προβολή στο Εργατικό Κέντρο της ταινίας "Το αλάτι της γης". Τη Δευτέρα το πρωί ενημέρωση - περιοδεία στο Διοικητήριο και στον ΟΑΕΔ, την Τρίτη στις 7 το πρωί ενημέρωση στη ΔΕΥΑΚ και στο Δήμο Καλαμάτας και το απόγευμα στα μαγαζιά της Αριστομένους. Την Τετάρτη ακολουθεί περιοδεία στη βιομηχανική περιοχή το πρωί, το μεσημέρι στον Καρέλια και το απόγευμα στη "Διάπλαση".

Τέλος ο Μάριος Μούντανος από την Επιτροπή Ανέργων ζήτησε να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και κάλεσε τους ανέργους να μη συμβιβαστούν με ψίχουλα. "Κανείς να μη μείνει μόνος στην κρίση" τόνισε.

Γ.Σαρ.