Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2015 23:21

Καταγγελία μελών της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου

Καταγγελία μελών της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου

Καταγγελία μελών της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Καταγγέλλουμε ότι σε συνεδρίαση του Γραφείου Πόλης της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου που έλαβε χώρα στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας -χωρίς μάλιστα τη συγκατάθεσή μας, καθότι η ΠΑΣΠ είναι μια ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη- μέλος της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Καλαμάτας εισήλθε στο χώρο που διεξαγόταν η συνεδρίαση χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα και απευθυνόμενος στο γραμματέα αλλά και στα μέλη του Γραφείου Πόλης της παράταξης, εξαπέλυσε ύβρεις και απειλές του τύπου "εγώ θα σας γ…", "εγώ θα τελειώσω την ΠΑΣΠ Καλαμάτας" και άλλους πολλούς βαρύτατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι δεν αρμόζουν στο ύφος και στην ιδεολογία της ΠΑΣΠ. 

Διερωτόμαστε: Γιατί δεν πήρε θέση ο γραμματέας της ΠΑΣΠ; Γιατί οι συνεδριάσεις πρέπει να πραγματοποιούνται στα γραφεία της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατηγορούμε τη ΔΑΠ για τον ίδιο ακριβώς λόγο; Με ποιο δικαίωμα μέλη της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ εισέρχονται στις συνεδριάσεις του Γραφείου Πόλης της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου και εξαπολύουν απειλές και ύβρεις;         

Παρακαλούμε το ανώτατο όργανο της ΠΑΣΠ, η ολομέλειά της αλλά και προσωπικά ο γραμματέας της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου να πάρουν θέση και να καταγγείλουν το γεγονός. Επίσης απαιτούμε να αλλάξει ο χώρος διεξαγωγής των συνεδριάσεων του Γραφείου Πόλης γιατί η ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου ήταν, είναι και θα είναι μια ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη".

 

Μάριος Πανούτσος, Ανδρέας Κοσμόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης 

 

Μέλη του 7μελούς Γραφείου Πόλης της ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πελοποννήσου