Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 16:17

Απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ την Πέμπτη στην Τρίπολη

Απεργιακές κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ την Πέμπτη στην Τρίπολη

Σε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού στην Τρίπολη, το πρωί της προσεχούς Πέμπτης 3 Δεκεμβρίου στις 10.30, καλεί τους εργαζόμενους με ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Αρκαδίας, για το ασφαλιστικό.

 

Το ΠΑΜΕ Αρκαδίας καλεί τους εργαζόμενους, με την συμμετοχή τους στην απεργία «να μπλοκάρουν τα σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης» και επισημαίνουν ότι, «η ψήφιση του νέου προϋπολογισμού τις επόμενες μέρες, φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές, φέρνει νέα φοροκαταιγίδα, χαράσσει το δρόμο για σαρωτικά χτυπήματα συνολικά στη ζωή της εργατικής-λαϊκής οικογένειας».

Το ΠΑΜΕ υπογραμμίζει πως «μονόδρομος για το λαό είναι να πληρώσει την κρίση το μεγάλο κεφάλαιο» και τονίζει, «υπάρχει διέξοδος! Να βαδίσουμε στο δρόμο της κοινωνικής συμμαχίας. Αυτός είναι ο δρόμος ώστε να αλλάξουμε τον σημερινό αρνητικό συσχετισμό, ώστε να αποτινάξουμε από πάνω μας τις αλυσίδες της εκμετάλλευσης, να έχουμε ανάπτυξη που μοναδικό κίνητρο θα έχει την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών».

ΑΠΕ-ΜΠΕ