Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 16:04

Τα εκλογικά τμήματα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Τα εκλογικά τμήματα της Νέας Δημοκρατίας στη Μεσσηνία

Εκλογές διενεργούνται μεθαύριο Κυριακή 3 Απριλίου για την ανάδειξη των νέων προέδρων και μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Μεσσηνίας και η ΝΟΔΕ, με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εκλογικές διαδικασίες θα διεξαχθούν ως εξής:

α) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Καλαμάτας. Στην Καλαμάτα, στο αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος», στο Διοικητήριο, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

β) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Μεσσήνης. Στη Μεσσήνη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

γ) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Οιχαλίας. Στο Μελιγαλά, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

δ) Δημοτική Τοπική Οργάνωση Δυτικής Μάνης. Στην Καρδαμύλη, στον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

ε) Στις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις Τριφυλίας και Πύλου, λόγω του ότι οι υποψηφιότητες για το αξίωμα του προέδρου είναι μοναδικές, καθώς και οι υποψηφιότητες για τα μέλη είναι ισάριθμες με τον προβλεπόμενο αριθμό εκλογής, δεν θα διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία και σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο εκλογών, οι υποψήφιοι θα ανακηρυχτούν για τις αντίστοιχες θέσεις με απόφαση των ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. (τοπικών Εφορευτικών Επιτροπών).

Επίσης, η ίδια διάταξη της εγκυκλίου θα εφαρμοστεί και για την ανάδειξη των νέων υπευθύνων τομέων δράσης της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας (μοναδικές υποψηφιότητες ανά τομέα) και των αντιπροσώπων στο 10ο Τακτικό Συνέδριο του κόμματος (ισάριθμες υποψηφιότητες με τον προβλεπόμενο αριθμό εκπροσώπησης).