Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016 12:39

Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και ο Παν. Τζαβάρας

Γράφτηκε από την
Απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη ΝΟΔΕ Μεσσηνίας και ο Παν. Τζαβάρας

Μετά τους Νίκο Αλεξανδρόπουλο και Παναγιώτη Σκιαδόπουλο και ο Παναγιώτης Τζαβάρας απέσυρε σήμερα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας και εκτός απροόπτου πλέον διαφαίνεται, ότι μοναδική υποψήφια θα είναι η Νατάσα Κυριακοπούλου.

Αναλυτικά η επιστολή απόσυρσης του κ. Τζαβάρα:

"Φίλες και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας.

Τις τελευταίες ημέρες μπήκα σε έναν όμορφο αγώνα που πίστευα ότι θα με οδηγήσει στην προεδρεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Με προσωπική πικρία γράφω αυτή την ανακοίνωση, όπου δηλώνω την απόσυρση της (ανεπίσημης) υποψηφιότητάς μου. Είμαι στεναχωρημένος, διότι αναγκάζομαι να απογοητεύσω, όλους όσους στάθηκαν με εντιμότητα δίπλα μου και πίστεψαν σε εμένα και στον στόχο μας, που ήταν να οδηγηθούμε στη γιορτή της δημοκρατίας, τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής και να τις κερδίσουμε.

Και εγώ, αλλά και όλοι όσοι στάθηκαν δίπλα μου, είμαστε ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ως γνήσιοι αγωνιστές της παράταξης αναγκαζόμαστε να υπαναχωρήσουμε προκειμένου να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στη συνοχή και την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε, ούτε για μια στιγμή δεν είδαμε σαν εχθρούς του υπόλοιπους (ανεπίσημους) διεκδικητές της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Και με τους τρεις, με όλους εσάς και με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θα αγωνιστούμε στο ίδιο μετερίζι για την ανατροπή του λαϊκισμού και της επικινδυνότητας που πρεσβεύει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Πάντα σταθερός στις αρχές και στις αξίες της Νέας Δημοκρατίας.

MSc Παναγιώτης Ε. Τζαβάρας

Διευθυντής ΚΕΚ ΠΕ Μεσσηνίας

Υπ. Διδάκτωρ ΕΜΠ

ΥΓ: Δεν είμαστε υπεύθυνοι μόνο γι’ αυτό που κάνουμε αλλά και γι’ αυτό που δεν κάνουμε. (Μολιέρος)"


NEWSLETTER