Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 18:12

Επισήμως υποψήφια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας η Νατάσα Κυριακοπούλου

Επισήμως υποψήφια πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας η Νατάσα Κυριακοπούλου

Την υποψηφιότητά της για την προεδρεία της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε προ ολίγου και επισήμως η πολιτικός μηχανικός Νατάσα Κυριακοπούλου.

 

Αναλυτικά η δήλωση:

"Πεποίθηση μου είναι ότι στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Πατρίδα μας, η Πολιτική είναι το κατ’ εξοχήν πεδίο δράσης, μέσω του οποίου όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο αύριο για την Πατρίδα και τους συμπολίτες μας. Η ΝΔ είναι σήμερα η μοναδική παράταξη που μπορεί να κρατήσει τη Χώρα όρθια, να δώσει ελπίδα και λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας. Το έχει αποδείξει Ιστορικά ότι είναι η Παράταξη των μεγάλων και υπεύθυνων επιλογών για τη Χώρα, το απέδειξε και πρόσφατα όπου παρέλαβε τη Χώρα σε κατάσταση χάους και μόλις σε 2,5 χρόνια διακυβέρνησης παρέδωσε Κράτος. Θα κληθεί να το αποδείξει πολύ σύντομα και για άλλη μια φορά να βγάλει τη Χώρα από τα αδιέξοδα που την οδήγησε η σημερινή Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Στον αγώνα αυτό δεν πρέπει να λείψει κανείς. Για αυτό στον αγώνα αυτό δηλώνω παρούσα. Έχοντας την εμπειρία από τη δράση μου στο χώρο των μηχανικών μέσω της ΔΚΜ αλλά και της ενασχόλησής μου από τα φοιτητικά μου ήδη χρόνια με τη ΟΝΝΕΔ και αργότερα με τη ΝΔ,συστρατεύομαι με όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα απέναντι στον λαϊκισμό και τη μιζέρια, στον αγώνα υπέρ της υπευθυνότητας, του ρεαλισμού και της ειλικρίνειας στην Πολιτική. Αυτό ήταν και το μήνυμα των μελών της Παράταξης στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του 2ου εκλεγμένου Προέδρου από τη βάση, του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό είναι και η σημερινή απαίτηση της Κοινωνίας.

Με όραμα αλλά και κύριο στόχο το ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα της παράταξης προς την κοινωνία και κυρίως προς τους νέους, θέτω υποψηφιότητα για την Προεδρία της ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Μέσα από την καρδιά μου ευχαριστώ όλους όσους στηρίζουν την υποψηφιότητά μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας. Η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου των μελών της Νομαρχιακής Συνέλευσης, των στελεχών αλλά και των μελών της ΝΔ με γεμίζει συγκίνηση και μου διατρανώνει το αίσθημα της ευθύνης, προκειμένου να φανώ αντάξια αυτής. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε ώστε να συνδιαμορφώσουμε μια καλύτερη μέρα για τη Μεσσηνία, την Παράταξη αλλά κυρίως για τη Χώρα".

 

Με εκτίμηση και αίσθημα ευθύνης,

Κυριακοπούλου Αναστασία

Πολιτικός Μηχανικός

Υπ. Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ