Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 08:58

Αναπτυξιακό συνέδριο με Τσίπρα στην Τρίπολη στις 26-27 Φεβρουαρίου

Γράφτηκε από την

 

 

 

Το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο Πελοποννήσου στην Τρίπολη, με την παρουσία και την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της δεύτερης ημέρας.

Στις εργασίες του συνεδρίου θα συμμετέχουν υπουργοί που θα ακούσουν απόψεις και προτάσεις από εκπροσώπους τοπικών αρχών και φορέων ενώ από την πλευρά τους θα ενημερώσουν και θα κάνουν ανακοινώσεις για σοβαρά θέματα και σημαντικά έργα αρμοδιότητάς τους.

Από τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, μεταξύ άλλων, η Περιφέρεια περιμένει εξαγγελίες για το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων και η Μεσσηνία για το αεροδρόμιο Καλαμάτας, τους δρόμους Καλαμάτα - Ριζόμυλος και Καλό Νερό - Τσακώνα, τα αρδευτικά δίκτυα στο Φιλιατρινό φράγμα και τα αντιπλημμυρικά έργα του “Μορέα”.

Σήμερα και αύριο στο παλιό Δημαρχείο Καλαμάτας, στην αίθουσα “Δημάρχου Χρήστου Μαλαπάνη”, η Νομαρχιακή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνει συναντήσεις προετοιμασίας και οργάνωσης με φορείς του νομού, για το Αναπτυξιακό Περιφερειακό Συνέδριο.