Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012 08:55

Ο Βουδούρης υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΑΡ

Γράφτηκε από την
Ο Βουδούρης υπεύθυνος    του Τομέα Υγείας της ΔΗΜΑΡ

“Η ολοκλήρωση της διαδικασίας των προγραμματικών δηλώσεων σηματοδοτεί την ουσιαστική έναρξη του κυβερνητικού έργου. Η Δημοκρατική Αριστερά, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη να παρουσιάσει η χώρα μας ένα μέτωπο όσο πιο δυνατό γίνεται για την υπεράσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και λαμβάνοντας υπόψη το συσχετισμό δυνάμεων, όπως αποτυπώνονται με το υπάρχον εκλογικό σύστημα, θα στηρίξει με όλες τις δυνάμεις της την Προγραμματική Συμφωνία, βάσει της οποίας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση”.

Στην παραπάνω δήλωση προχώρησε ο Μεσσήνιος βουλευτής Β' Αθήνας της Δημοκρατικής Αριστεράς Οδυσσέας Βουδούρης μετά την ανάληψη του Τομέα Υγείας του κόμματος.
“Στο έργο αυτό, ρόλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι, όπως τόνισε ο πρόεδρός της, η εγγύηση της σωστής εφαρμογής της Προγραμματικής Συμφωνίας. Αυτό σημαίνει παρακολούθηση, στήριξη, έλεγχος και προτάσεις σε κάθε τομέα της κυβερνητικής δράσης. Αναλαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοκρατικής Αριστεράς τον τομέα της Υγείας, σε συνεργασία με το Γιώργο Κυρίτση, ευχαριστώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα και τον πρόεδρό της γι' αυτό το δείγμα εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα αναλογίζομαι το βάρος αυτής της ευθύνης, καθώς η Υγεία, μαζί με την Εργασία, την Παιδεία και την Ασφάλεια, είναι βασική και καθημερινή αγωνία για όλους τους συμπολίτες μας” σημείωσε κλείνοντας ο κ. Βουδούρης.


NEWSLETTER