Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2012 14:41

Συνέντευξη της Φωτεινής Πιπιλή στον Fly 89,7

Γράφτηκε από την
Συνέντευξη της Φωτεινής Πιπιλή στον Fly 89,7

Μία αποκλειστική και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε σήμερα στον fly 89.7 η βουλευτής της ΝΔ, κυρία Φωτεινή Πιπιλή, η οποία δήλωσε αναγκασμένη εκ των συνθηκών να ψηφίσει τα μέτρα, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι οι θυσίες του λαού πιάνουν πλέον τόπο!

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η δόση θα εκταμιευτεί κανονικά και θα δοθεί διετής επιμήκυνση στο πρόγραμμα. Στη συνέχεια, η κυρία Πιπιλή χαρακτήρισε σπάταλο το κράτος και επέρριψε ευθύνες στο Γιώργο Παπανδρέου για την απόφασή του να φέρει το ΔΝΤ στην Ελλάδα, χωρίς πρώτα να προσπαθήσει να τακτοποιήσει το ... μαμούθ ελληνικό κράτος!

Η βουλευτής της ΝΔ στάθηκε ιδιαίτερως στην ανάγκη ενίσχυσης της εσωτερικής παραγωγής, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη βουλευτική αποζημίωσε υπογραμμίζοντας ότι ένας βουλευτής λαμβάνει συνολικά 8.000 ευρώ εκ των οποίων παρακρατείται το 10% υπέρ κόμματος. Μάλιστα, το ποσό πέφτει στα 6.400 ευρώ αν υπολογίσει κανείς το υψηλό τέλος αλληλεγγύης αλλά και τους φόρους που καταβάλλουν οι βουλευτές.

Η κυρία Πιπιλή θεωρεί λύση την κατάργηση των βουλευτικών γραφείων, ενώ αναφορικά με τους υπαλλήλους της Βουλής αναγνώρισε την αξία του έργου τους, αλλά δεν χαρακτήρισε υπερβολικό το εφάπαξ 200.000 ευρώ περίπου που λαμβάνουν.

Ακούστε παρακάτω τη συνέντευξη της κυρίας Πιπιλή στον fly 89.7


NEWSLETTER