Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 17:59

Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα ζητεί ο Κουρουμπλής

Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα ζητεί ο Κουρουμπλής

“Να προχωρήσει άμεσα η κατασκευή του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα”, ζητεί με επίκαιρη ερώτηση ο ανεξάρτητος βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο βουλευτής αναφέρει ότι “εδώ και 20 χρόνια έχει επιλεγεί η κατασκευή Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων (ΚΣΥΛ) στον Ελαιώνα, σε περιοχή που έχει χωροθετηθεί και ανήκει στον Δήμο Αιγάλεω, ένα έργο το οποίο επιθυμούν και αγωνίζονται για την υλοποίησή του τόσο ο δήμος όσο και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής”. Τονίζει ότι “η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου καθυστερεί αδικαιολόγητα. Η καθυστέρηση υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου καθιστά την κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά τον πρωθυπουργό -ο οποίος είναι και βουλευτής του Β2 Δυτικού Τομέα Αθήνας- υπόλογους στους κατοίκους των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω και Αθηναίων, αλλά και στα εκατομμύρια πολιτών όλης της χώρας που μετακινούνται με τα ΚΤΕΛ και ταλαιπωρούνται αφόρητα”.

Ο κ. Κουρουμπλής ρωτά τον αρμόδιο υπουργό: “Πότε αναμένεται να ξεκινήσει επιτέλους η κατασκευή του Κεντρικού Σταθμού Υπεραστικών Λεωφορείων στον Ελαιώνα και ποιο το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του έργου;”.