Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013 22:37

Κουκούτσης κατά Δ.Σ. Δήμου Οιχαλίας

Γράφτηκε από την
Κουκούτσης κατά Δ.Σ. Δήμου Οιχαλίας

Επίθεση κατά του Δημοτικού Συμβουλίου Οιχαλίας εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης με αφορμή την απόφαση να μην επιτρέψει στο κόμμα του να κάνει έργα στην Πηγάδα.

Σε γραπτή δήλωση ο κ. Κουκούτσης αναφέρει τα εξής:

«Μετά από εντολή της Κεντρικής Διοικήσεως του Κινήματός μας και ως βουλευτής Μεσσηνίας επισκέφθηκα το Δημαρχείο Μελιγαλά την Τρίτη 13-8-2013 μετά από σχετικό αίτημά μου προς τον δήμαρχο κ. Μπάμη. Η πρόταση που κατέθεσα προς το Δ.Σ. του Δήμου Οιχαλίας ήταν ξεκάθαρη. «Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει όλα τα έξοδα εξωραϊσμού του μαρτυρικού χώρου της Πηγάδας, επίσης αναλαμβάνει το κόστος επιδιόρθωσης του Σταυρού ο οποίος καταρρέει, οι εργασίες να γίνουν υπό την επίβλεψη των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία». Ο κ. δήμαρχος ευγενικά απεδέχθη την προώθηση του εγγράφου στο Δ.Σ. που θα ελάμβανε χώρα την Παρασκευή 16-8-2013. Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε και έκρινε την πρότασή μας ως απαράδεκτη (πλην 2 υπερψηφισάντων). 

Τόσο η πλειοψηφία όσο και οι μειοψηφίες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποτελούνται από στελέχη της παράταξης που έκανε πρώτη μνημόσυνο στον Αρη Βελουχιώτη, της ελαφροδεξιάς και πνέουσας τα λοίσθια Νουδούλας και του ανύπαρκτου ΠΑΣΟΚ δήλωσαν ότι έτσι η Χρυσή Αυγή θα καπηλευθεί τον χώρο... λες και ότι πατάνε το πόδι τους στο μνημόσυνο, αλλά και όταν πάνε μεμονωμένα για το μόνο που μιλούν είναι η λήθη.

Μια λήθη μονόπλευρη εκ μέρους του δόγματος Καραμανλή (deaf) που έθαψε όλους τους τόπους που μαρτύρησε ο ελληνικός λαός αλλά ο άλλος Καραμανλής (Ρlaystation) ταυτόχρονα κατέθετε στεφάνι στον Αϊ-Στράτη των αριστερών διακοπών.

Κάθε μέρα που περνάει ο κ. Σαμαράς βλέπει ότι το καράβι βουλιάζει, βλέπει τα ποσοστά μας να εκτοξεύονται και η ώρα της κρίσεως να φτάνει...

Ας γίνετε συνοδοιπόροι της Αριστεράς, γλύψτε εκεί που φτύνατε, χαϊδέψτε τα αυτιά των αφεντικών σας...

Το ποτάμι του εθνικισμού θα συμπαρασύρει στο διάβα του κάθε ίχνος ιδιοτέλειας, όλους αυτούς που βασανίζουν τον λαό μας και κυρίως θα σβήσει την μεταπολιτευτική λαίλαπα.

Οσο για κάποιους δεξιούληδες του... γλυκού νερού, θα το πάρετε το κοκκαλάκι του χρίσματος στον δήμο ή στην περιφέρεια, αλλά δεν θα το γευτείτε γιατί θα σας προλάβουν οι εξελίξεις.

Σύντομα ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

 

Ολοι στον Μελιγαλά την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου».


NEWSLETTER