Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 11:14

Η Πέγκυ Νίκα στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Η Πέγκυ Νίκα στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας

“Την πολύ σημαντική πρόοδο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Καλαμάτας” είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Νίκα, κατά την επίσκεψή της στο Κέντρο Υγείας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Η κ. Νίκα συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κ.Υ., ιατρό πνευμονολόγο, Γιώργο Λαφαζάνο, και τον αναπληρωτή διευθυντή ιατρό γενικής ιατρικής, Δημήτρη Μαστοράκη, οι οποίοι της εξέθεσαν τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην διοργάνωση του Κέντρου Υγείας και την προσπάθεια που καταβάλλουν για την πλήρωση των κενών θέσεων ιατρικού προσωπικού η οποία, εν πολλοίς, έχει στεφθεί με επιτυχία.

Αναφερόμενος στον θεσμό του Προσωπικού Ιατρού, ο κ. Λαφαζάνος το χαρακτήρισε “πολύ σημαντικό βήμα που θα λύσει το πρόβλημα του συνωστισμού ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία τόσο του Νοσοκομείου όσο και του Κ.Υ. Καλαμάτας”.

Η κ. Νίκα, η οποία επισκέπτεται συχνά τις δημόσιες δομές υγείας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κ.Υ., τονίζοντας ιδιαίτερα ότι, πρέπει όλοι να στηρίζουμε το ΕΣΥ διότι έτσι διασφαλίζεται το πιο σημαντικό αγαθό του ανθρώπου που είναι η υγεία.


NEWSLETTER