Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 19:01

Κουίκ με Κωνσταντινέα για θέματα της Μεσσηνίας 

Γράφτηκε από την
Κουίκ με Κωνσταντινέα για θέματα της Μεσσηνίας 

Συνεργασία με το βουλευτή Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κωνσταντινέα είχε χθες ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ, στα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν θέματα που αφορούν την πόλη της Καλαμάτας, με βάση και τον κατάλογο των προβλημάτων που έδωσε στον υφυπουργό ο δήμαρχος της πόλης Παναγιώτης Νίκας στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Μεσσηνία, όπως και θέματα που αφορούν ευρύτερα την Περιφερειακή Ενότητα. 

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή και όπως δήλωσε ο υφυπουργός «ήταν μία συνεργασία άκρως εποικοδομητική. Είμαι βέβαιος ότι θα επιλυθεί ένα σημαντικό ποσοστό των θεμάτων που μου παρέδωσε ο κ. δήμαρχος».

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη συνάντησή του με τον κ. Κουίκ, στο Δημαρχείο, στις 19 Νοεμβρίου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας είχε ζητήσει, μεταξύ πολλών άλλων αιτημάτων, τα 17 στρέμματα στη Δυτική Παραλία για τη δημιουργία Πάρκου Νερού - Ενυδρείου και τη χρηματοδότηση, την εντολή να δημοπρατήσει την αντικατάσταση του πανιού της Τέντας.

Νωρίτερα, στο Διοικητήριο Μεσσηνίας, η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Αλειφέρη είχε θέσει στον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ τα θέματα της αναβάθμισης του αεροδρομίου Καλαμάτας και των δρόμων Καλαμάτα - Ριζόμυλος - Πύλος και Τσακώνα - Καλό Νερό.


NEWSLETTER