Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 13:40

"Ενοχες γόβες" της Ιωάννα Χαρμπέα (βίντεο)

Γράφτηκε από την
"Ενοχες γόβες" της Ιωάννα Χαρμπέα (βίντεο)

 

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της Ιωάννα Χαρμπέα, το κοινωνικό - ψυχολογικό μυθιστόρημα "Ενοχες γόβες" από τις Εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη. 

Ο Χρήστος βρίσκεται στην παραλία στο νησί του. Εκεί φουμάροντας το τελευταίο του τσιγάρο περνάει σαν κινηματογραφική ταινία όλη η ζωή από μπροστά του. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η κακοποίηση της μητέρας του από τον πατέρα που ήταν αλκοολικός και τα χρέη που τους άφησε, εφόσον πέθανε ξαφνικά. Τα δύσκολα εφηβικά του χρόνια, η αγωνία του να συνδυάσει δουλειά και σπουδές, η αρρώστια της μητέρας του.

Και όταν επιτέλους γνωρίζει τη Σίλβια μια πρόσχαρη πανέμορφη ξανθιά κοπέλα με καταγάλανα μάτια που του θυμίζουν τη μεγάλη αγάπη του τη θάλασσα, πιστεύει ότι η ζωή του χαμογέλασε επιτέλους και όλα θα αλλάξουν. Εκείνο το ξανθό κορίτσι θα απαλύνει τον πόνο της ψυχής του; Θα κατορθώσει να φωτίσει τα σκοτεινά δρομάκια της μοίρας; Θα λυτρωθεί κάποτε ο Χρήστος από όλα όσα τον βαραίνουν και του συνθλίβουν τη ζωή; Ο έρωτας είναι πάντα ικανός να ανατρέψει το πεπρωμένο;

Ενα ζευγάρι γόβες που αγόρασε ένα βράδυ Πρωτοχρονιάς θα ταράξουν ξανά τη ζωή του και εκείνος θα δεθεί με ένα μοναδικό τρόπο μαζί τους. Θα τις αγαπήσει και θα τις μισήσει ταυτόχρονα. Θα τις φυλάξει σαν κάτι ιερό για αυτόν, θα μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά του, θα τις κάνει δικές του. Το τέλος όμως είναι απρόσμενο γιατί τελικά την αγάπη και το μίσος τα χωρίζει απόσταση αναπνοής. Το ζωηρό κόκκινο χρώμα από τις γόβες θα ανάψει φωτιές που θα τις σβήσει το κύμα της θάλασσας.


NEWSLETTER