Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 18:30

“Φεγγαροφύλακες” της Γεωργίας Καλαμαρά I Εκδόσεις “Γράφημα”

Γράφτηκε από την
“Φεγγαροφύλακες” της Γεωργίας Καλαμαρά I Εκδόσεις “Γράφημα”

 

Πριν χίλια φεγγαροέτη, ένα λάθος κόστισε την ισορροπία στη Σελούρια γη. Οι δύο φεγγαροφύλακες, Λουνέρ και Ρενούλ, πασχίζουν έκτοτε για την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων.

Ομως ο δαίμονας Ουλξ παρεμβαίνει διαρκώς και όλα παίρνουν διαφορετική τροπή. Αρκετούς φεγγαροαιώνες αργότερα οι φεγγαροφύλακες ορίζουν νέο σχέδιο που όμως απαιτεί αίμα, θυσίες και θάνατο. Πόσο θερμή είναι η Πίστη των ανθρώπων στη Σελούρια γη; Η αγάπη είναι αρκετή για να υπερκεραστούν τα εμπόδια στην ένωση δύο διαφορετικών ανθρώπων; Ποια αλήθεια κρύβουν τελικά οι φεγγαροφύλακες; Ενας εκλεκτός. Πλάσματα υπεράνθρωπα με ασημόμαυρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ενα ασημένιο δέντρο. Ενα ασημόμαυρο δέντρο. Πανθήριπποι, σέραγκον, πουλιά της λησμονιάς, λυκοθεριά…

Μια χώρα σε θανάσιμο κίνδυνο. Πώς δρουν οι φεγγαροφύλακες και πόσο επηρεάζουν τη θεϊκή τους φύση οι αποφάσεις τους;

 

Σχετικά με τη συγγραφέα: Γεννήθηκα το 1981 στην Αμαλιάδα Ηλείας. Τα τελευταία 17 χρόνια περίπου, διαμένω μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασα ηλεκτρονικός μηχανικός και μάλιστα απέκτησα και μεταπτυχιακό τίτλο πάνω στον τομέα της ηλεκτρονικής, όμως πέρα από 3 χρόνια διδασκαλίας σε ΙΕΚ, δεν ασχολήθηκα περαιτέρω. Με κέρδισε η μεγάλη μου αγάπη, η συγγραφή.

Γράφω, λοιπόν και συμμετέχω σε λογοτεχνικούς διαγωνισμούς δοκιμάζοντας την τύχη μου. Διηγήματά μου κυκλοφορούν στις ανθολογίες «Θρύλοι του σύμπαντος V» από τις Εκδόσεις “Συμπαντικές διαδρομές” και «Στα σύνορα του τρόμου» από τις Εκδόσεις “Αλλωστε”, ενώ υπάρχει άλλη μία ιστορία μου στο free e-book «Με κομμένη την ανάσα 50 flash horror stories» στο site 120lekseis.com.

Από τις Εκδόσεις “Γράφημα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER