Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 20:20

«Τα δάκρυα της αγαπημένης» της Ζωής Ράπτη

Γράφτηκε από την
«Τα δάκρυα της αγαπημένης» της Ζωής Ράπτη

Μετά από αναμονή λίγων ετών, κυκλοφορεί το νέο συναρπαστικό βιβλίο της συγγραφέως και δημοσιογράφου Ζωής Ράπτη, με τίτλο «Τα δάκρυα της αγαπημένης».

Ενα μυθιστόρημα με έρωτα, ανατροπές, και την αγωνιώδη διαλεύκανση ενός εγκλήματος, με το χαρακτηριστικό ύφος της Ζωής Ράπτη που είναι ένα μείγμα ψυχολογικού θρίλερ, περιπέτειας και μυστηρίου. Οπως δήλωσε και στα social media, εμπνεύστηκε από τις διηγήσεις του ηθοποιού Αλέξη Γκόλφη (πρωταγωνιστής της σειράς «Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»), τον καιρό που έμεναν στην ίδια γειτονιά στο κέντρο της Αθήνας. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός “Bookoo”.
Η Ζωή Ράπτη είναι συγγραφέας και δημοσιογράφος. Γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα και μένει στην Αθήνα. Από το 1980 έχει εργαστεί σε περιοδικά, και εφημερίδες ως ρεπόρτερ αλλά και αρχισυντάκτης, ενώ έχει κάνει και τηλεοπτικές εμφανίσεις. Εκτος από το βιβλίο αυτό, έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα «Ερωτας με λικέρ μαστίχα» και “Λευκές νύχτες» που σημείωσαν ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ παραμένουν ανέκδοτα πολλά ακόμα βιβλία της. Το ύφος των βιβλίων της είναι ένα μείγμα ψυχολογικού θρίλερ, περιπέτειας και μυστηρίου. Η ίδια πιστεύει πως ο τρόπος γραφής της έχει επηρεαστεί από τον κορυφαίο ψυχίατρο Αριστοτέλη Νικολαΐδη, του οποίου υπήρξε γραμματέας για 7 ολόκληρα χρόνια. Αυτή την περίοδο, εκτός από την προετοιμασία των νέων της βιβλίων, ασχολείται και με την συγγραφή σεναρίων.
Το βιβλίο διανέμεται από την “Strofinx”, κατόπιν παραγγελίας στο 210 3002571, με αποστολή κατ ’οικον.


NEWSLETTER