Κυριακή, 11 Απριλίου 2021 15:35

Maria Isabel Sanchez Vegara “Πελέ” Ι Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από την
Maria Isabel Sanchez Vegara “Πελέ” Ι Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Από μια σειρά ιστοριών με τις οποίες κορίτσια και αγόρια θα ανακαλύψουν τη ζωή και τα κατορθώματα των σπουδαιότερων ανθρώπων από τον χώρο του αθλητισμού, της επιστήμης, της λογοτεχνίας, της φιλοσοφίας, της τέχνης…


Ανθρωποι λαμπροί και μοναδικοί από τους οποίους έχουμε πολλά να μάθουμε και με τους οποίους μπορούμε να ταυτιστούμε. Ανθρωποι όπως ο Πελέ, που μετέτρεψαν ένα μικρό όνειρο σε μια μεγάλη ιστορία.
Εικονογράφος: Rosa Camila, μεταφραστής: Κλεοπάτρα Ελαιοτριβιάρη.
H Maria Isabel Sánchez Vegara γεννήθηκε στη Βαρκελώνη και είναι συγγραφέας και creative director. Ηθελε από μικρή να γίνει συγγραφέας αλλά όταν μεγάλωσε κατέληξε στο χώρο της διαφήμισης. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να κάνει αυτοέκδοση σε ένα έργο που επεξεργαζόταν πολύ καιρό. Ανοιξε ένα μικρό e-shop και τοποθέτησε μερικά βιβλία σε καταστήματα της γειτονιάς της. Σύντομα, είχε πουλήσει όλα τα αντίτυπά της. Εκτοτε την πλησίασαν αρκετοί εκδοτικοί οίκοι και έτσι η Maria Isabel άρχισε να γράφει πιο εντατικά.
Σήμερα είναι πιο γνωστή ως συγγραφέας μεγάλου μέρους της σειράς “Μικρά κορίτσια με μεγάλες ιδέες”. Κάθε βιβλίο αναφέρει την ιστορία της παιδικής ηλικίας της εκάστοτε ηρωίδας με έναν διασκεδαστικό, άμεσο τρόπο που επιτρέπει στους μικρούς αναγνώστες να ταυτιστούν με τους χαρακτήρες σε κάθε ιστορία.


NEWSLETTER