Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 10:20

"Ο θαρρο-φύλακας" - Νέο βιβλίο του Διονύση Σταθακόπουλου

Από τις εκδόσεις "Δεσύλλας"

 

«Μαμά, μπαμπά!» φωνάζει με δυνατή φωνή. «Πού πάει, αλήθεια πείτε μου, το θάρρος σαν χαθεί;»

Ο μικρός Ρεμί «βουτά» βαθιά, σε έναν απίθανο κόσμο, και με τη βοήθεια ενός μαγικού θαρροφύλακα προσπαθεί και πάλι να βρει το χαμένο του θάρρος.

Μια συναρπαστική περιπέτεια για το πώς φόβος και γενναιότητα βαδίζουν χέρι χέρι, μια τρυφερή ιστορία "μάθημα ζωής", γεμάτη συγκίνηση και φαντασία.

 

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ
Ο Διονύσης Σταθακόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο, Αχαΐας το 1981. Σπούδασε κλασική φιλολογία στην Αθήνα -με εξειδίκευση σε αρχαία ελληνικά και λατινικά- και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην ειδική αγωγή. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» και από το 2006 απασχολείται ως κειμενογράφος στη διαφήμιση. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με τη μουσική, τη ζωγραφική και τη συγγραφή παιδικών ιστοριών και σύντομων διηγημάτων για ενήλικες.
Όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν μαζί του ή να ενημερώνονται για τα μελλοντικά του βιβλία, μπορούν να τον βρουν στα social media. 

 

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΟΣ

Ο Πέτρος Μπουλούμπασης γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από τη σχολή Γραφιστικής του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Εικονογραφήσεις του έχουν εκτεθεί και εκδοθεί σε: Ελλάδα, Η.Π.Α., Ισπανία, Ιαπωνία, Αυστραλία, Γαλλία, Κορέα, Βέλγιο, Ιράν, Τουρκία, Σλοβακία. Έχει τιμηθεί με επαίνους και βραβεία, μεταξύ των οποίων το «Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης 2007».