Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014 12:38

Κυκλοφόρησε βιβλίο για ένα τσομπανόπουλο από την Αρκαδία, που έγινε οδηγός ταξί στην Αυστραλία

Γράφτηκε από την
Κυκλοφόρησε βιβλίο για ένα τσομπανόπουλο από την Αρκαδία, που έγινε οδηγός ταξί στην Αυστραλία

Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία το βιβλίο με τίτλο «Ανδρέας Ανδριανόπουλος: Αυτή είναι η Ζωή μου» που έγραψε ο Αναστάσιος Τάμης. Αυτό είναι το 22ο βιβλίο του Αναστάσιου Τάμη.

 

Ο συγγραφέας παρουσιάζει τον ομογενή επιχειρηματία καυσίμων στη Βικτώρια, τον Ανδρέα Ανδριανόπουλο, ένα τσομπανόπουλο από την Αρκαδία, που έγινε οδηγός ταξί στη Μελβούρνη και κατόρθωσε με τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, την τιμιότητα, αλλά και το επικοινωνιακό του χάρισμα να κάνει φίλους με τη γενναιοδωρία και το ταλέντο του και να ανελιχθεί σε ένα από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της Αυστραλίας.

Η ζωή του Ανδρέα Ανδριανόπουλου αναδύεται μέσα από ιστορικά γεγονότα που ταλάνισαν τη γενέτειρά του την Αρκαδία, μέσα από τις περιπέτειες που γέννησε η φυγή του από τον γενέθλιο τόπο του, τις κακουχίες και τη μαρτυρική ζωή ενός εφήβου μέσα στις κουζίνες ζαχαροπλαστείων και καφενείων.

Ο συγγραφέας παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη ζωή ενός ανθρώπου που στα 80 χρόνια του έζησε τη στέρηση και το φόβο, το θάνατο και τη ζωή, την αρρώστια και το θρίαμβο, την ευτυχία και την οδύνη, το χρήμα και τη φτώχια και μοίρασε γύρω του χαρά και συγκίνηση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER