Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016 17:08

“Κοκομπλόκο" στην Καλαμάτα

“Κοκομπλόκο" στην Καλαμάτα

 

 

Η κωμωδία "Κοκομπλόκο" φτάνει στην Καλαμάτα απόψε στο Κάστρο στις 9.15 μ.μ., με πρωταγωνιστή τον Μεσσήνιο Αντώνη Κρόμπα.

Το έργο βασίζεται στη γαλλική κωμωδία του Μαρκ Καμολετί «Pyjama pour six» και περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα, σε μετάφραση, απόδοση και σκηνοθεσία Νίκου Μουτσινά. Μαζί του πρωταγωνιστούν οι: Βασιλική Ανδρούτσου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Αντώνης Κρόμπας, Σοφία Μανωλάκου, Ματίνα Νικολάου με μπαλέτα και … δελφίνια!

Τι συμβαίνει όταν ο Μάνος, ο Πάνος, η Ανια, η Μάνια, η Βάνια και η Μαρίνα βρίσκονται στη Φολέγανδρο; Ο Μάνος (Αντώνης Κρόμπας) ετοιμάζει ένα ερωτικό διήμερο με την ερωμένη του την Τάνια (Σοφία Μανωλάκου) και έχει βάλει στο κόλπο και τον κουμπάρο του τον Πάνο (Νίκος Μουτσινάς). Οταν η γυναίκα του Μάνου, η Μαρίνα (Βασιλική Ανδρίτσου) αποφασίζει να μείνει, τα σχέδια του παίρνουν άλλη τροπή. Μέσα σε όλα έρχεται και μια ανυποψίαστη μαγείρισσα (Πηνελόπη Αναστασοπούλου) και η κολλητή της Τάνιας, η Βάνια (Ματίνα Νικολάου). Η ολότρελη, ανατρεπτική, ξεκαρδιστική κωμωδία της χρονιάς “Κόκο … μπλόκο” έρχεται να ταράξει τα ήσυχα βράδια του καλοκαιριού.

Τα σκηνικά είναι της Μαρίας Φιλίππου, τα κοστούμια της Νικόλ Παναγιώτου, οι φωτογραφίες του Πάνου Γιαννακόπουλου, η παραγωγή των Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη, οι δημόσιες σχέσεις της Μαργαρίτας Δρούτσα .

 

Η γενική είσοδος είναι στα 15 ευρώ, για ΑΜΕΑ – άνεργους – φοιτητές -παιδιά 12 ευρώ.