Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2016 18:08

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο IONIAN TV με το Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Πατρών

Γράφτηκε από την
Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο IONIAN TV με το Κοντσέρτο της Πολυφωνικής Πατρών

 

Τις μοναδικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τις απίστευτες ερμηνείες του Κοντσέρτου της Πολυφωνικής Πατρών, θα χαρίσει το IONIAN TV στο τηλεοπτικό του κοινό, την παραμονή των Χριστουγέννων (στις 22.30 το βράδυ) και σε επανάληψη τη Δευτέρα των Χριστουγέννων (στις 19.00 το απόγευμα), από το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Λαμβάνουν μέρος:

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ “SINFONICA” [Διεύθυνση: Μο Σταύρος Σολωμός, Μο Άγγελος Γεωργακάτος], οι επιφανείς και καταξιωμένοι σολίστ, Ειρήνη Καράγιαννη [μέτζο σοπράνο], Χάρης Ανδριανός [βαρύτονος], Ήρα Ζέρβα [λυρική σοπράνο], Έφη Καββαδία- Ζέρβα [πιανίστα], Γιάννης Καραμπέτσος [τρομπετίστας], ο λογοτέχνης Κώστας Λογαράς και η “Ακαδημία χορού” της Ελένης Μπαλαφούτη.

 

ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Σταύρος Σολωμός, πιάνο: Λούση Χριστοδούλου],

 

ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, πιάνο: Αλμπένα Πένκοβα],

 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Αρετούσα Νικολοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά],

 

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ [Διεύθυνση: Δήμητρα Πίτσου, βοηθός Διεύθυνσης: Ελένη Μουζάκη, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά],

 

Γ.Φ.Σ. “ΕΜΜΕΛΕΙΑ” [Διεύθυνση: Αλμπένα Πένκοβα, πιάνο: Αρετούσα Νικολοπούλου], από κοινού με το Ορχηστρικό Σχήμα “VIBRATO” [Διεύθυνση: Γιώργος Αθανασακόπουλος],

 

ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος],

 

Ορχήστρα Τζαζ μουσικής του ΩΔΕΙΟΥ της ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ [Διεύθυνση: Γιώργος Μπουρδόπουλος], με τις ερμηνεύτριες Ιωάννα Γιαννοπούλου και Δήμητρα Θεοφανίδη.

Σε πανελλαδικό επίπεδο, είναι μια από τις πιο περιζήτητες συναυλίες των Χριστουγέννων που σε βάζουν για τα καλά στο πνεύμα των ημερών. Τα μέλη της Πολυφωνικής Χορωδίας μετά από εξαντλητικές πρόβες πολλών ημερών παρουσιάζουν ένα ακουστικό υπερθέαμα όπου κάνει το κοινό να μένει καθηλωμένο μέχρι το τέλος του κοντσέρτου.

Η μαγική βραδιά των Χριστουγέννων με 350 ερμηνευτές, μόνο στο IONIAN TV.

Γιατί τα Χριστούγεννα είναι μελωδικά! Γιατί και στις  γιορτές ΙΟΝΙΑΝ, εδώ  μένεις 


NEWSLETTER