Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017 15:21

Εγκαίνια έκθεσης Αρχιτεκτονικής στην Κορώνη

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα Σαββάτο στην Κορώνη, στις 8 μ.μ., η Διεθνής Εκθεση Αρχιτεκτονικής και Υποδειγματικού Σχεδιασμού "Green Good Design Awards 2016".

Η έκθεση διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης στο αρχοντικό Ταρσούλη και θα είναι ανοιχτή στο κοινό Δευτέρα, Τρίτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 8.30 μ.μ. - 11 μ.μ. Στη συνέχεια θα φιλοξενηθεί στο Μανιατάκειον Ιδρυμα, στην Κορώνη, όπου θα παραμείνει ανοικτή, κατά διαστήματα, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. 

Την έκθεση θα παρουσιάσει και θα προλογίσει ο καθηγητής μηχανολογίας δρ. Τάκης Παπαδόπουλος. Θα συνοδευτεί δε, από αναλυτική παρουσίαση ενός από τα ιδιαίτερα εκθέματα που παρουσιάζονται στον χώρο από την μεσσηνιακής καταγωγής ζωγράφο και αρχιτέκτονα, Αφροδίτη Κυριαζή. Μέλη της Αθηναγορείου Φιλαρμονικής Κορώνης και της Ορχήστρας των Πλαγίων Ηχων θα επενδύσουν μουσικά την όλη εκδήλωση.

 

Τα διεθνή αυτά βραβεία και εκθέματα παρουσιάστηκαν στο κοινό, αρχικά στο  Σικάγο και εν συνεχεία, κατά την διάρκεια του 2016-2017, στο Δουβλίνο και στην Αθήνα. Αποτελεί ένα διεθνές πρόταγμα αισθητικής εξωστρέφειας και ευαισθητοποίησης του αισθητηρίου του ευρύτερου κοινού της περιοχής μας, στις πιο σύγχρονες διεθνείς τάσεις, στον τομέα του σχεδιασμού προϊόντων και της αρχιτεκτονικής κτηριακών εγκαταστάσεων.