Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 10:31

Πολλές εκπλήξεις στις χριστουγεννιάτικες γιορτές στην Κυπαρισσία

 

 

Πολλές εκπλήξεις θα έχουν οι φετινές γιορτές  στην Κυπαρισσία, όπως αποφασίστηκε στην κοινή σύσκεψη που συγκάλεσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας το απόγευμα της Δευτέρας. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης και του δήμου και κατατέθηκαν αρκετές προτάσεις και ιδέες, πολλές από τις οποίες θα γίνουν πράξη με στόχο η πόλη να έχει μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα την περίοδο των γιορτών και το διάστημα πριν από αυτές. Ωστόσο το οριστικό πρόγραμμα θα καθοριστεί σε νέα συνάντηση που θα γίνει αυτή την Παρασκευή στις 2 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Κυπαρισσία.

Αυτό που ήδη αποφασίστηκε είναι το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική αγορά της πόλης να γίνει την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, με εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Ανω Πόλη και θα καταλήξουν στην κεντρική αγορά. Επίσης την περίοδο των γιορτών θα υπάρχουν μουσικές βραδιές, πολλές εκπλήξεις και δράσεις προκειμένου να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο κλίμα .

Στη σύσκεψη, εκτός από τον Εμπορικό Σύλλογο, συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων της πόλης, οι αθλητικοί σύλλογοι ΔΙΩΝ, ΑΣΤ και Τάε κβον ντό, ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, ο Σύλλογος Γυναικών, ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλη, ο Σύλλογος Νέων Κυπαρισσίας, σχολές χορού και ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί.Εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Τσίγγανος, Γιάννα Κωνσταντέλου και Γιάννης Μερκούρης, όπως και η πρόεδρος της ΔΚ Κυπαρισσίας Σταματία Αλεξοπούλου.

Κ.Μπ.