Τετάρτη, 08 Αυγούστου 2018 10:43

Φεστιβάλ ροκ στον Ταΰγετο

Γράφτηκε από την
Φεστιβάλ ροκ στον Ταΰγετο

 

 

Το ροκ, μεγαλεπήβολο “Music Highway Festival mountain edition Vol.2” θα γίνει από αυτή την Παρασκευή ως την Κυριακή στην περιοχή Γόλα - Γοράνοι, στον Ταΰγετο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν στην προπώληση: 8 ευρώ / 1 μέρα, 12 ευρώ / 2 μέρες και στο ταμείο: 10 ευρώ / 1 μέρα, 15 ευρώ / 2 μέρες. Εκεί θα υπάρχει η δυνατότητα ελεύθερης κατασκήνωσης και το πρόγραμμα αρχίζει στις 8 μ.μ., όλες τις μέρες. Εκεί θα λάβουν μέρος και μπάντες από την Καλαμάτα.

Το “Music Highway Festival”... ξαναπάει την τρέλα του στα βουνά. Μετά την περσινή απόλυτα επιτυχημένη πρώτη απόπειρα, ο μαγευτικός Ταΰγετος ετοιμάζεται για μια ακόμα μεγάλη μουσική γιορτή. Ενα από τα πλέον καταξιωμένα χειμερινά φεστιβάλ της Αθήνας, με 7 συνεχή χρόνια παρουσίας στο ιστορικό “Κύτταρο”, καθιερώνει πλέον και τις καλοκαιρινές εξορμήσεις του. Στα 1.000 μέτρα υψόμετρο, σε μια τοποθεσία ασύλληπτης ομορφιάς, ατμόσφαιρας και θέας, στην περιοχή Γόλα – Γοράνοι του Ταϋγέτου και σε σχετικά κοντινή απόσταση από Σπάρτη, Καλαμάτα, Γύθειο, Τρίπολη, βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας “Faris”, ο οποίος θα ανοίξει και φέτος τις πόρτες του στο “Music Highway Festival”, για δύο μέρες μουσικής, διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Πιστό στα υψηλά του αισθητικά κριτήρια, τα οποία πρεσβεύει τόσα χρόνια, το “Music Highway Festival – Mountain Edition Vol.2” παρουσιάζει ένα άρτιο μουσικό line up για όλα τα γούστα γύρω από τη ροκ μουσική, που περιλαμβάνει κάποια από τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας, αλλά και πολλές πρωτοεμφανιζόμενες και ανερχόμενες μπάντες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

Την έναρξη του φεστιβάλ θα κάνουν οι πολύ φρέσκοι 4Βidden από τη Σπάρτη, μπάντα πρωτοεμφανιζόμενη, μα πολλά υποσχόμενη. Ακολούθως, θα ανέβουν στη σκηνή οι heavy doomers Mr. Booze, από την Καλαμάτα, με τον 3o τους δίσκο να έχει μόλις κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι. Οι εκρηκτικοί rockers Drunk Jackals, από την Κόρινθο, θα πάρουν την σκυτάλη, για να τη δώσουν με τη σειρά τους στους ’Roundlights, από τη Θεσσαλονίκη (επίσης με μέλη από τη Μεσσηνία) και το καταιγιστικό garage punk ‘n’ roll τους. Η επόμενη θέση ανήκει παραδοσιακά στους οικοδεσπότες, Mr. Highway band, μία από τις πιο δραστήριες μπάντες της ελληνικής σκηνής, που με το δυναμικό americana rock τους θα προετοιμάσουν το έδαφος για τους…Nightstalker! Τα λόγια είναι περιττά για την μπάντα – θρύλο της εγχώριας rock σκηνής που για παραπάνω από 25 χρόνια βρίσκεται σταθερά στην κορυφή.

Και μετά την πρώτη, γεμάτη μέρα, οι Amber Dogs, ερχόμενοι από την Πάτρα, θα ξεκινήσουν με rock φόρα τη δεύτερη μέρα, για να ακολουθήσουν οι αθηναίοι alternative rockers Circus Caravan. Μια blues πινελιά θα προσθέσουν οι έμπειροι Daddy’s work blues band, ενώ τη συνέχεια θα αναλάβουν οι Τhe Karamazov Project, από την Καλαμάτα, που ήδη με τον πρώτο τους δίσκο έχουν κάνει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά τους. Οι Αθηναίοι Empty Frame αποτελούν ένα ήδη καταξιωμένο όνομα στα εγχώρια μουσικά πράγματα, ενώ ανεβαίνουν στο βουνό με τον πολύ φρέσκο τρίτο τους δίσκο στις αποσκευές. Το φινάλε του Festival αποτελεί μια πολύ ευχάριστη έκπληξη.

ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΠΑΥΛΙΔΗ ΚΑΙ B-MOVIES

Ο Παύλος Παυλίδης με την εξαιρετική παρέα των υπέροχων B – Movies θα ρίξει την αυλαία του φεστιβάλ με μια εμφάνιση που αναμένεται αξέχαστη. Ο δημιουργός και frontman των θρυλικών Ξύλινων Σπαθιών, με μια εξίσου αξιοζήλευτη και παραγωγική μετέπειτα πορεία, αποτελεί μία μοναδική περίπτωση καλλιτέχνη και δεν υπόσχεται τίποτα λιγότερο από ένα ονειρικό κλείσιμο αυτού του μαγευτικού διημέρου.


NEWSLETTER