Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018 10:21

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

Διαγωνισμός φωτογραφίας από τον Εμπορικό Σύλλογο Κυπαρισσίας

 

 

Τον 1ο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με τίτλο “Φωτογραφίζοντας τον τόπο μου” διοργανώνει ο  Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας σε μια ακόμη προσπάθεια προβολής και ανάδειξης της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Ο διαγωνισμός ξεκινά από αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Φωτογράφοι και φίλοι της φωτογραφίας καλούνται να αποτυπώσουν τον κόσμο όπως τον βλέπουν και να υποβάλουν τις φωτογραφίες τους, διεκδικώντας σημαντικά βραβεία. Αντικείμενο του διαγωνισμού αποτελεί μια φωτογραφία με θέμα «Η εμπορική δραστηριότητα στην πόλη της Κυπαρισσίας», ενώ μπορεί να συμμετάσχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο το επιθυμεί ανεξαρτήτως ηλικίας και τόπου διαμονής. Τον διαγωνισμό θα κερδίσουν οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες, σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, ενώ θα βραβευθεί και η καλύτερη φωτογραφία μαθητή με ηλικιακό κριτήριο ο συμμετέχων μικρός φωτογράφος να είναι κάτω από 17 ετών (με συγκατάθεση γονέα).

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού θα αποτελείται από τρία μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, δύο φωτογράφους της πόλης, καθώς και έναν εξειδικευμένο φωτογράφο. Η επιτροπή θα εξετάσει τις εγκύρως υποβληθείσες φωτογραφίες ως προς την πρωτοτυπία τους, την τεχνική αρτιότητα, την ποιότητα, την αποτελεσματική σύνδεσή τους με το θέμα του διαγωνισμού και την αισθητικά δόκιμη απεικόνισή τους. Στην καλύτερη φωτογραφία θα δοθεί ως έπαθλο επιταγή αγορών του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας για ψώνια στην πόλη αξίας 150 ευρώ, ενώ στη δεύτερη και τρίτη φωτογραφία θα δοθούν 100 και 50 ευρώ σε επιταγές αγορών αντίστοιχα. Στον μαθητή του οποίου η φωτογραφία θα ξεχωρίσει θα απονεμηθεί ένα τάμπλετ.

Ως έγκυρη θα θεωρείται η φωτογραφία που θα αποσταλεί συνημμένα με ηλεκτρονική αλληλογραφία με θέμα μηνύματος «Διαγωνισμός φωτογραφίας», στη διεύθυνση info@eskyparissias.gr όπου ο συμμετέχων θα αναγράφει το ονοματεπώνυμό του, την ημερομηνία γέννησης και το τηλέφωνο επικοινωνίας του. Ο κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει με μία και μόνο φωτογραφία και μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό. Καταληκτική ημερομηνία συμμετοχής θεωρείται το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018.

Κ.Μπ.

* Η φωτογραφία από την σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου στο Facebook https://www.facebook.com/emporikos.syllogos.kyparissias/