Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 15:03

"Ο φίλος μου ο Λευτεράκης"

Γράφτηκε από τηνΞεκινάει σήμερα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η προπώληση των εισιτήριων για την παράσταση με την κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" σε διασκευή των Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, η οποία θα δοθεί την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου στο αμφιθέατρο του Κάστρου και ώρα 8.30 μ.μ.
Το δίδυμο Ρέππα - Παπαθανασίου υπογράφει επίσης τη σκηνοθεσία και τη μουσική επιμέλεια, ενώ τα σκηνικά είναι του Αντώνη Δαγκλίδη, τα κοστούμια της Εβελυν Σιούπη και οι φωτισμοί του Βασίλη Μυλωνόπουλου. Πρωταγωνιστούν με αλφαβητική σειρά οι ηθοποιοί: Τάσος Αλατζάς, Βασιλική Ανδρίτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Λασκαράκη, Γιώργος Μπουσουλόπουλος, Φώτης Σπύρος και Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Η θρυλική κωμωδία "Ο φίλος μου Λευτεράκης" αγαπήθηκε από την ταινία με τους Ντίνο Ηλιόπουλο, Μάρω Κοντού, Κώστα Βουτσά, Γιώργο Κωνσταντίνου και Καίτη Πάνου. Οι Ρέππας - Παπαθανασίου ανανεώνουν το έργο προσαρμόζοντάς το σε μια παρέα νέων ηθοποιών, από τους καλύτερους ίσως της καινούργιας γενιάς, που προσθέτουν την δική τους ματιά στο έργο του πιο κεφάτου δημιουργού της ελληνικής κωμωδίας και φτιάχνουν μια παράσταση για τον έρωτα και τη χαρά της ζωής.
Σημειώνεται ότι στην παράσταση ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.


NEWSLETTER