Παρασκευή, 31 Μαϊος 2019 18:22

Coca-Cola & Akis Food Tour Festival Kalamata

Coca-Cola & Akis Food Tour Festival  Kalamata

 

Είναι γεγονός! Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival ξεκινάει και πρώτη του στάση είναι η Καλαμάτα την Τρίτη 4 Ιουνίου για να μας χαρίσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες παρέα με παγωμένη Coca-Cola!

Αλήθεια#1! Σίγουρα από την Καλαμάτα δε λείπει το καλό και ποιοτικό φαγητό! Αλήθεια#2! Ναι, σίγουρα δε λείπει αλλά όπως και να το κάνουμε, είναι κάποια μαγαζιά που θα θέλαμε οπωσδήποτε να επισκεφθούμε όπως το Burger Ap του Άκη Πετρετζίκη. Πρέπει να το παραδεχτούμε πως μας τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που οι φίλοι μας ανεβάζουν φωτογραφίες από τα λαχταριστά burgers που φαντάζουν εξωπραγματικά.

Επιτέλους αυτά θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να τα δοκιμάσουμε στην πόλη μας! Ναι, δεν είναι όνειρο. Το Coca-Cola & Akis Food Tour Festival ξεκινάει από την Καλαμάτα την Τρίτη 4 Ιουνίου. Ελάτε στην Πλατεία Βασιλέως Γεωργίου από τις έξι το απόγευμα έως τις έντεκα το βράδυ να απολαύσετε τα πιο νόστιμα burgers μαζί με παγωμένη Coca-Cola και να γνωρίσετε τον Άκη Πετρετζίκη από κοντά! Και για όσους είναι σινεφίλ σας έχω ακόμη καλύτερα νέα! Όσο απολαμβάνετε το νόστιμο γεύμα σας θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την ταινία “A Star is Born” (προσέξτε μην γεμίσετε δάκρυα το burger σας) ή να συναγωνιστείτε με την παρέα σας στα παιχνίδια που θα υπάρχουν στο festival. Στην παρέα μας θα βρίσκεται και ο Χρήστος Ανθόπουλος για να σας καλωσορίσει και να σας διασκεδάσει!

Σας περιμένουμε λοιπόν στο Coca-Cola & Akis Food Tour Festival, να ανακαλύψετε συναρπαστικές γεύσεις παρέα με παγωμένη Coca-Cola! Και μη ξεχάσετε να τραβήξετε αμέτρητες φωτογραφίες! Έτσι, για να ζηλέψουν όσοι δεν έρθουν!