Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 10:14

Τελευταία εβδομάδα για το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τελευταία εβδομάδα για το Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

 

 

Την τελευταία του εβδομάδα για φέτος διανύει το πρώτο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας.

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα γίνουν δύο ανοιχτά μαθήματα, αύριο Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου, στη 1.30 μ.μ. όπου θα παρουσιαστούν επιλεγμένες σκηνές από έργα του Shakespeare, από τους μαθητές του KaDISS 2019, υπό τη επίβλεψη του υπεύθυνου scene study Andrew Visnevski με ελεύθερη είσοδο στη Φιλαρμονική. Οσοι ενδιαφέρονται θα ήταν καλό να επικοινωνήσουν με τη διοργάνωση για κράτηση θέσης, καθώς ο αριθμός θα είναι συγκεκριμένος (στη σελίδα στο facebook).

Τέλος, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα για το πρώτο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας στις 9 π.μ. θα παρουσιαστούν αποσπάσματα της “Αντιγόνης” από το τμήμα classical lab υπό την καθοδήγηση την Αργυρώς Χιώτη, στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης σε συνδιοργάνωση με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας. Ο αρχαιολογικός χώρος της Μεσσήνης θα λειτουργεί κανονικά κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Ο θεατής/επισκέπτης θα πρέπει να καταβάλει το προβλεπόμενο από το υπουργείο Πολιτισμού αντίτιμο.\

Η φωτογραφία της Βασιλική Μίντζα από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας, είναι από στιγμιότυπο πρόβας του μαθήματος classical lab.


NEWSLETTER