Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 20:24

“O Βασιλιάς και ο Μάντης” στη Φιλαρμονική από το Σύλλογο Αποφοίτων Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Eνα πρωτότυπο παραμύθι γεμάτο μουσική και νοήματα για τη φιλία με τίτλο “O Βασιλιάς και ο Μάντης” θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Αποφοίτων “'Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του για το 2019 κι έπειτα από την πρώτη πετυχημένη παράσταση για παιδιά που ανέβασε τον περασμένο Νοέμβριο με την διασκευή της Oπερας του Τζοακίνο Ροσίνι “Ο Κουρέας της Σεβίλλης”.

Η παράσταση θα δοθεί στο Αμφιθέατρο της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας για τρεις παραστάσεις με αριθμημένες θέσεις και δελτία εισόδου 5 ευρώ (για παιδί και συνοδό). Συγκεκριμένα, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί μια παράσταση στις 6 μ.μ. και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου δύο παραστάσεις, η πρώτη στις 6 μ.μ. και η δεύτερη στις 7.30 μ.μ. Η διάρκεια της μουσικοθεατρικής παράστασης είναι περίπου μια ώρα και μπορούν να την παρακολουθήσουν παιδιά από 6 ετών και άνω. Τα δελτία εισόδου είναι ήδη διαθέσιμα και μπορείτε να προμηθευτείτε στο Cafe Sol (κτίριο της φιλαρμονικής, 1ος όροφος) καθώς και στο βιβλιοπωλείο Bookmark (πεζόδρομος Αντωνοπούλου). Τέλος, για τηλεφωνικές κρατήσεις δελτίων εισόδου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 695 5933407.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Eνας κακομαθημένος Βασιλιάς που νοιάζεται μονάχα για τον εαυτό του. Ένας μάντης - μάγος που τον αγαπά ολόκληρο το βασίλειο. Κι ένας πρωθυπουργός που τρέχει και δε φτάνει.

Μπορεί άραγε η ζήλια και η κακία να μετατραπεί σε πραγματική φιλία και αγάπη; Χοροί, φαγητό, σκοτεινά μπουντρούμια, ένα μεγάλο πάρτι γενεθλίων, πολύ μουσική και όλα ξεκινούν...