Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019 19:11

Την Κυριακή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Μεσσήνης

Γράφτηκε από την
Την Κυριακή το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Μεσσήνης

 

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κάλαντα από όλη την Ελλάδα και εορταστικά τραγούδια περιλαμβάνουν οι εκδηλώσεις για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου αύριο Κυριακή στις 7 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Μεσσήνης.

Το πρόγραμμα, που αρχικά ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο αλλά μεταφέρθηκε για την Κυριακή λόγω καιρού, είναι το εξής: Εορταστικές μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική, τραγούδια και κάλαντα από τις χορωδίες του Τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών Δήμου Μεσσήνης, των 1ου, 2ου, 3ου Δημοτικών Σχολείων Μεσσήνης, από τα ΚΔΑΠ του Δήμου Μεσσήνης και παραδοσιακά κάλαντα από το Ωδείο Μεσσήνης και από τη χορωδία του Συλλόγου Γυναικών Πεταλιδίου. Σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς θα κινηθούν και οι χορογραφίες των μαθητών του ΚΔΑΠ Μεσσήνης και των τμημάτων των σχολών χορού «Η χαρά του παιδιού» και «Kinisis Τέχνη». 

Η εκδήλωση φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα κλείσει γευστικά αφού δημότες και επισκέπτες θα γευτούν χριστουγεννιάτικα κεράσματα, προσφορά συλλόγων της Μεσσήνης, οι οποίοι θα έχουν στήσει σε ειδικά διαμορφωμένους πάγκους και χριστουγεννιάτικο παζάρι. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 6 μ.μ.


NEWSLETTER